Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Modern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon

Modern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / OrtahisarModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - video
Prijs vanaf 46.800 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 160 m²
 • 3+1
 • 3
 • 2
 • 2023
 • In opbouw
 • 7.5 km
 • 5 km
Immo nr. TRB-132

Top 3 redenen om te kopen

• Omringd door de schone lucht van de natuur
• Huurinkomsten gegarandeerd geschikt voor gezinnen
• Voordeel op afbetaling en kortingsmogelijkheid

Trabzon-eigendommen omgeven door de schone lucht van de natuur in Ortahisar

De appartementen zijn gelegen in Ortahisar, Trabzon. Het kasteel van Trabzon, de Zagnos Pasa-brug en de Ortahisar-moskee zijn voorbeelden van de rijke historische achtergrond van Ortahisar. Ortahisar is het grootste stadscentrum van Trabzon en een van de oudste nederzettingen die de bewoners zoveel te bieden heeft.

De eigendommen in Trabzon liggen op 2 km van het winkelcentrum Forum Trabzon, 3 km van het Farabi-ziekenhuis, 5 km naar de internationale luchthaven van Trabzon, 7,5 km naar het stadscentrum van Trabzon en 10 km naar de Technische Universiteit Karadeniz.

Het wooncomplex is gebouwd op 5720 hectare en bestaat in totaal uit drie blokken en 68 appartementen. Het complex heeft kinderspeelplaatsen, 2 liften, groenvoorzieningen, zitgedeeltes, parkeerplaatsen binnen en buiten, een basketbalveld, decoratieve zwembaden, beveiliging en een conciërge.

Soorten appartementen

3 slaapkamer appartement heeft een woonkamer, een aparte keuken, een kleedkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet en 2 balkons.

De appartementen hebben een stalen deur, verwarming op aardgas en tv-satellietsystemen.

Algemene Kenmerken van Modern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon

Appartement / Trabzon / Ortahisar

LiftIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 46.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in TrabzonHoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon46.300 €3+1 dpCaykara / TrabzonTrabzon Appartementen met Geweldig Zee- & DalzichtTrabzon Appartementen met Geweldig Zee- & Dalzicht43.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Ortahisar / TrabzonGloednieuw appartement op een centrale locatie in Kaşüstü TrabzonGloednieuw appartement op een centrale locatie in Kaşüstü Trabzon50.200 €3+1Yomra / TrabzonInvesteringsappartementen dicht bij sociale voorzieningen in TrabzonInvesteringsappartementen dicht bij sociale voorzieningen in Trabzon55.200 €3+1Akcaabat / Trabzon