Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara

Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / YenimahalleModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Ankara / Yenimahalle - videoModerne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-1Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-2Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-3Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-4Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-5Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-6Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-7Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-8Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-9Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-10Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-11Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-12Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-13Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-14Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-15Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-16Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-17Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Interieur Foto-18Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Bouw Fotos-1Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara, Bouw Fotos-2
Prijs vanaf 68.700 €Geverifieerde prijsPrijs update op 5.06.2021
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Ankara / Yenimahalle
 • 105 m² - 145 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 1
 • 06/2021
 • 17
 • In opbouw
 • 36 km
Immo nr. ESB-0010

Top 3 redenen om te kopen

• Ontwikkelen en voorkeursproject
• Enorm wooncomplex 10.000 m² oppervlakte
• Modern en energiezuinig complex met zonnepanelen

Luxe appartementen te koop in Ankara Çakırlar met eersteklas interieurmaterialen

De appartementen te koop zijn gelegen in Ankara Yenimahalle, Çakırlar. Het gebied is een regio in ontwikkeling en biedt elke dag een toenemende vraag naar vastgoedprojecten. De appartementen te koop in Ankara bieden gemakkelijke toegang tot alle dagelijkse en sociale voorzieningen, zoals markten, banken, scholen, winkelcentra en haltes van het openbaar vervoer. De appartementen bevinden zich op 15 km van het treinstation van Ankara, 18 km van de Ankara Intercity Bus Terminal (AŞTİ), 23 km naar Çankaya Atakule en 36 km naar de internationale luchthaven Esenboğa.

De appartementen bevinden zich in een wooncomplex met 3 blokken en 17 verdiepingen. Gebouwd op 3 verdiepingen, heeft het wooncomplex een landschapsgebied van 10.000 m², basketbal- en voetbalvelden, een fitnessruimte, parkeerplaatsen binnen en buiten, brandalarm, zonnepanelen die het complex helpen om energiezuiniger te worden, generator en een 24 / 7 beveiligingscamerasysteem.

De appartementen in Çakırlar bieden 2 verschillende indelingsplannen met een aparte keuken, badkamer en toilet, hoofdslaapkamer en balkon. Alle flats zijn voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur, laminaat en keramische vloeren.

Algemene Kenmerken van Moderne appartementen in een luxe complex in Ankara

Appartement / Ankara / Yenimahalle

LiftIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement68.700 €3+1 Appartement98.200 €*Prijs update op 5.06.2021 12:25:58

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Natuurzicht Vastgoed in Ankara Turkije in een luxe complexNatuurzicht Vastgoed in Ankara Turkije in een luxe complex66.500 €1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1Cankaya / AnkaraAnkara onroerend goed met investeringsverzekeringAnkara onroerend goed met investeringsverzekering66.300 €Altindag / AnkaraAppartement in een groenvriendelijk complex in AnkaraAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara71.700 €4+1Etimesgut / AnkaraComfortabele woningen in een complex met bazaar in AnkaraComfortabele woningen in een complex met bazaar in Ankara74.500 €1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 4,5+1Cankaya / Ankara