Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa

Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / NiluferModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-1Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-2Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-3Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-4Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-5Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-6Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-7Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-8Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-9Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-10Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-11Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-12Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-13Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-14Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-15Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-16Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-17Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Interieur Foto-18Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Vloer Plannen-1Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Vloer Plannen-2Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Vloer Plannen-3Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 77.800 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 187 m² - 187 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 2
 • 12/2020
 • 9
 • In opbouw
 • 10 km
 • 18 km
 • 64 km
Immo nr. BRS-046

Top 3 Redenen om te Kopen

• Centraal gelegen
• In het stedelijke transformatieproject
• Naast de hoofdweg en transportfaciliteiten

Appartementen in Nilufer, Bursa met Uitstekende Complexe Kenmerken

Appartementen zijn gelegen in het nieuwe centrum van Bursa, Nilüfer. De regio biedt gemakkelijke toegang tot bijna alle voorzieningen en transportfaciliteiten. Er zijn veel luxe projecten, winkelcentra en scholen in de regio. Als u een appartement in Bursa wilt kopen, is dit project een perfecte keuze voor u.

Appartementen in Bursa bevinden zich aan de hoofdstraat en dicht bij de ingang van Bursa Industrial Zone. Appartementen liggen ook op 5 minuten van het metrostation en op loopafstand van voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkelcentra, scholen en universiteiten.

Het moderne complex is gebouwd op een perceeloppervlakte van 17.700 m² en heeft veel faciliteiten zoals een lift, een zwembad, een goed ontworpen tuin, een overdekte parkeerplaats, een kinderspeelplaats, een fitnesscentrum en een 24-uurs camerasysteem.

Soorten Appartementen

Het duplex appartement met 3 slaapkamers heeft een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een ensuite badkamer, een toilet, een balkon en een terras.

Duplex appartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, 2 ensuite badkamers, een toilet, een balkon en een terras. (Sommige appartementen met 4 slaapkamers hebben ook een extra terras.)

Alle appartementen bieden functies zoals een aardgassysteem, douchecabine, stalen deur, wasruimte, kleedkamer, warmte-isolatiesysteem, keukenapparatuur, airconditioning en garderobe.

Algemene Kenmerken van Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa

Appartement / Bursa / Nilufer

LiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 77.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Instapklare Zeezicht Appartementen in Bursa MudanyaInstapklare Zeezicht Appartementen in Bursa Mudanya76.600 €3+1, 5+1 dpMudanya / BursaCentrale appartementen omgeven door parken in BursaCentrale appartementen omgeven door parken in Bursa76.600 €3+1Nilufer / BursaAdembenemende Appartementen met Zeezicht in BursaAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa81.200 €3+1, 5+1 dpMudanya / BursaLuxe vastgoed met Diverse Sociale Voorzieningen in BursaLuxe vastgoed met Diverse Sociale Voorzieningen in Bursa89.800 €2+1, 3+1, 3+1 dp, 4+1, 4+1 dp, 5+1 dp, 6+2 dpOsmangazi / Bursa