Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa

Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bursa / NiluferModerne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Interieur Foto-1Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-1Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-2Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-3Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-4Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-5Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-6Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-7Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-8Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-9Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-10Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-11Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-12Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-13Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-14Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-15Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-16Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-17Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-18Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-19Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-20Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa, Bouw Fotos-21
Prijs 165.400 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 233 m²
 • 4+2 Trp
 • 3
 • 3
 • 06/2021
 • 3
 • In opbouw
 • 15 km
 • 24 km
 • 15 km
Immo nr. YEI-0084

Top 3 redenen om te kopen

• Eigentijds ontwerp
• Thuiskantoorconcept
• Mogelijkheid tot eigendom van een van de beperkte villa's in het stadscentrum

Goed ontworpen Home-Office-villa's te koop in de villazone van Altınşehir in Nilüfer

De villa's zijn gelegen in de centrale regio Nilüfer, in Altınşehir. De regio herbergt zakencentra, enorme vastgoedprojecten, luxe villa's, ziekenhuizen en particuliere onderwijsinstellingen. Om deze redenen neemt de waarde van de regio met de dag toe. De eigentijdse gevels van de villa's trokken de aandacht omdat ze zich in een van de oude nederzettingen van Bursa bevonden.

Triplexvilla's aan huis en kantoor in Bursa liggen dicht bij alle voorzieningen op een centrale locatie en bieden gemakkelijke toegang tot de transportplekken. De villa's liggen op 500 meter van de metro- en bushalte, 2,5 km naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en school en 15 km naar het oude stadscentrum.

De architectenbureaus, adviesbureaus en particuliere onderwijsinstellingen kiezen de villa's in deze regio voor commerciële doeleinden, en ook veel mensen profiteren van de mogelijkheid om in een villa in het centrum van de stad te wonen.

Soorten villa's

Halfvrijstaande villa's met 4 slaapkamers hebben 2 woonkamers, een open keuken, 3 badkamers en 3 balkons.

Bursa villa's hebben hoge normen in vergelijking met andere villa's met hun hoge plafonds en zoldervloeren. De villa's zijn uitgerust met een VRF-airconditioninginfrastructuursysteem en hebben een voor- en achtertuin van 70 m². Hoogwaardig vakmanschap, water, warmte-isolatie en duurzame gevelmaterialen worden gebruikt in de villa's. In deze villa's kunt u jarenlang probleemloos wonen, zowel commercieel als woonachtig.

Algemene Kenmerken van Moderne villa's met thuiskantoorconcept in Bursa

Villas / Bursa / Nilufer

ParkeerplaatsTuinAirconditioningEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 165.400 €*Prijs update op 25.02.2021 13:36:46

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Semi-Vrijstaande Huizen met Boszicht in Bursa MudanyaSemi-Vrijstaande Huizen met Boszicht in Bursa Mudanya175.800 €4+1 trpMudanya / BursaTriplex privévilla's op 100 meter van het strand in Bursa GemlikTriplex privévilla's op 100 meter van het strand in Bursa Gemlik206.800 €5+1Gemlik / BursaModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer BursaModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa271.300 €5+1Nilufer / BursaCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa TurkijeCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije291.200 €5+1Osmangazi / Bursa