Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Natuurlijke Bosgrond op een Charmante Locatie van Antalya

Natuurlijke Bosgrond op een Charmante Locatie van Antalya, Antalya / Kumluca
Prijs 104.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Kumluca
  • 4544 m²
  • 12 km
  • 7 km
  • 94 km
Immo nr. ARSA-092

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dicht bij het centrum van Adrasan
• Geschikt voor de bouw van vakantiehuizen zoals een bungalow
• Frisse en schone lucht in het bos

4.544 m² Grond te Koop in Adrasan, Vlakbij Beroemde Oude Kuststeden

Natuurlijke bosgrond is gelegen in Adrasan, een van de nieuwste favoriete kustplaatsen van Antalya. Adrasan trekt de aandacht met zijn azuurblauwe zee en prachtige groene natuur en verbazingwekkende landschap. Het ligt zeer dicht bij de richting van de Lycian Way en biedt ook gemakkelijke toegang tot de oude kuststeden van de Middellandse Zee. Vooral is het een prachtige locatie voor wie op zoek is naar een vredige en stille locatie verweven met de natuur, weg van de stress van de stad het hele jaar door, in een perfecte reisbestemming van de Middellandse Zee.

Grond te koop in Turkije Antalya ligt op 7 km van het strand, 10 km van de oude stad Olympos, 12 km van het centrum van Adrasan, 13 km van de Gelidonya-vuurtoren, 25 km van het Çıralı-strand, 30 km van de oude stad Phaselis, 80 km van Kekova Island en 94 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

4.544 m² bosgrond is geschikt voor diegenen die tijd willen doorbrengen in een natuurlijke omgeving vlakbij het strand met een prachtig uitzicht op de bergen. U kunt een huis in bungalowstijl bouwen dat u hier het hele jaar door met vrienden wilt bezoeken of permanent wilt wonen. Het grond aan de weg heeft een elektriciteits- en waterinfrastructuursysteem.

Algemene Kenmerken van Natuurlijke Bosgrond op een Charmante Locatie van Antalya

Land / Antalya / Kumluca

Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 104.000 €*Prijs update op 7.01.2021 08:46:24

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investeringsmogelijkheid in Antalya Grondstuk aan WegInvesteringsmogelijkheid in Antalya Grondstuk aan Weg50.900 €Aksu / AntalyaInvestering Landbouwgronden in Konyaalti HisarcandirInvestering Landbouwgronden in Konyaalti Hisarcandir45.500 €Konyaalti / AntalyaInvesterings Grond Omgeven door Bos in Kumluca AntalyaInvesterings Grond Omgeven door Bos in Kumluca Antalya104.000 €Kumluca / AntalyaLand Langs de Weg te Koop in Döşemealtı AntalyaLand Langs de Weg te Koop in Döşemealtı Antalya121.400 €Dosemealti / Antalya