Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti

Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / KonyaaltiNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNiuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-1Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-2Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-3Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-4Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-5Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-6Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-7Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-8Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-9Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-10Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-11Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-12Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-13Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-14Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-15Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-16Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Interieur Foto-17Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Vloer Plannen-1Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Vloer Plannen-2Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 66.100 €
 • Algemeen Details
 • Antalya / Konyaalti
 • 50 m² aan 70 m²
 • 1+1
 • 1
 • 2016
 • 3
 • In opbouw
 • 5 km
 • 2 km
 • 20 km
Immo nr. AYT-520

Konyaalti Vastgoed teKoop met Moderne Architectuur

Nieuwe vastgoed is gelegen op een rustige locatie met aangewezen gebied in Konyaalti. Er zijn veel woningen in dit gebied.

Deze accommodatie in Konyaalti ligt dicht bij de vele sociale voorzieningen zoals, waterpark, dolfinarium, aquarium, miniaturland, cafés, restaurants, winkels, markten, de gemeenschap kliniek, ziekenhuis, apotheken, parken, banken, politie, openbare bazaar en openbaar vervoer. Ook vastgoed te koop in Konyaalti is gelegen in de buurt van de vele winkelcentrums.

Nieuw gebouwde appartementen zijn 2 km van het beroemde strand van Konyaalti, 3 km tot 5M Migros winkelcentrum, 5 km van het centrum van Antalya, 500 m tot Bogacay project en 20 km naar de internationale luchthaven van Antalya. Beroemd vakantie dorp Kemer ligt op 30 minuten afstand van hier met de auto.

Alle appartementen hebben een geweldige en moderne architectuur in dit project. Luxe woning met moderne architectuur is gebouwd op 2.130 m² totale oppervlakte. Dit project bestaat uit 1 blok met 3 verdiepingen en in totaal 30 appartementen.

Er zijn vele faciliteiten, zoals een goed ontworpen tuin, een openlucht parkeerplaats gebied, een buitenzwembad en een overdekt zwembad, een speeltuin, een fitnessruimte, een sauna, een generator, een conciërge, een camelia, warmte-isolatie, water proofing, een lift, 24/7 bewakingscamera en de veiligheid in dit complex.

Er is slechts één type beschikbare van de appartementen te koop

1 slaapkamer appartementen zijn 50-70 m² met een woonkamer, een open keuken en een badkamer.

Alle appartementen hebben keukenapparatuur, lucht conditioneringen en satelliet-tv-systeem.

Algemene Kenmerken van Niuewbouw Vastgoed te Koop in Konyaalti

Appartement / Antalya / Konyaalti

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningTV SatellietDoucheMeubelenKeukenapparatuurOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 66.100 €*Prijs update op 26.12.2018 15:50:23

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Geprivilegeerde Appartementen in Kepez met Gescheiden KeukenGeprivilegeerde Appartementen in Kepez met Gescheiden Keuken65.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1Kepez / AntalyaIncedag ResidenceIncedag Residence65.000 €1+1, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaOnlangs Voltooide Moderne Appartementen in Antalya TurkijeOnlangs Voltooide Moderne Appartementen in Antalya Turkije66.100 €1+1, 2+1, 4+1Konyaalti / AntalyaAppartementen in een Uniek Complex met Zwembad in AntalyaAppartementen in een Uniek Complex met Zwembad in Antalya66.100 €2+1 dpLara / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!