Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek

Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / CentrumNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Belek / Centrum - videoNieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-1Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-2Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-3Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-4Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-5Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-6Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-7Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-8Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-9Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-10Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Interieur Foto-11Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Bouw Fotos-1Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Bouw Fotos-2Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Bouw Fotos-3Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Bouw Fotos-4Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Bouw Fotos-5Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Bouw Fotos-6Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Bouw Fotos-7Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Bouw Fotos-8Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Vloer Plannen-1Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Vloer Plannen-2Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek, Vloer Plannen-3
Prijs 317.000 €
 • Algemeen Details
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Belek / Centrum
 • 300 m²
 • 6+1
 • 5
 • 3
 • 01/2021
 • 3
 • In opbouw
 • 1 km
 • 1,5 km
 • 32 km
Immo nr. BLK-103

Top 3 Redenen om te Kopen

• Huurinkomstengarantie
• Privé woongedeelte met een grote tuin en privé zwembad
• Sauna, kleedkamer

Vrijstaande Villa 1,5 km Naar de Zee en Nabij de Golfbanen in Belek

Moderne triplex villa is gelegen in het centrum van Belek, dichtbij de beroemde golfbanen en de zandstranden. Belek is een zeer aantrekkelijke regio voor huizenkopers en investeerders door het mooie klimaat, bekende vakantieplaatsen en hoogwaardige sportgebieden, met name golfbanen dichtbij de stranden.

Nieuw gebouwde villa in Belek Turkije, op slechts een steenworp afstand van het kinderpark, golfbanen, markten, hotels, cafés en restaurants. Villa in Belek ligt op 800 meter van de dichtstbijzijnde golfbaan, 1 km naar het centrum van Belek, 1,5 km naar Land of Legends en het strand, 32 km naar de internationale luchthaven van Antalya en 40 km naar het centrum van Antalya.

De villa is gelegen op een terrein van 500 m² en heeft een tuin van 150 m². Villa in Belek, Turkije heeft uitstekende leefruimtes buiten en functies zoals een automatisch bedienbare deur, parkeerplaats voor 2 auto's, zonneterras, buitenmuurverlichtingssystemen, automatische irrigatiesystemen en 24/7 bewakingscamerasystemen.

Type villa

6 slaapkamer villa heeft 300 m² binnen woonruimte.

Op de begane grond; er zijn een slaapkamer, een open keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een berging en een balkon.

Op de eerste etage; er zijn 3 slaapkamers, een en-suite badkamer, een badkamer, een kleedkamer en 2 balkons.

Op de tweede etage; er zijn een slaapkamer, een badkamer, een sauna en een berging.

Moderne villa in Belek, Turkije met een uniek ontwerp, is uitgerust met airconditioning en centrale verwarming, keukenapparatuur, video-intercom, kledingkasten, dubbele beglazing PVC, elektrische rolluiken, douche, TV-satellietsystemen, zonne-energie-installatie, stalen deur, enz.

Het bouwbedrijf garandeert een jaarinkomen van 150.000 TL voor de villa.

Algemene Kenmerken van Nieuw Gebouwde Villa met Investeringsmogelijkheid in Belek

Villas / Belek / Centrum

SaunaZwembadParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 317.000 €*Prijs update op 26.10.2020 11:20:34

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxueus Ontworpen Gemeubileerde Villa's in Belek KadriyeLuxueus Ontworpen Gemeubileerde Villa's in Belek Kadriye282.000 €4+1Kadriye / BelekGemeubileerd Belek Villa te koopGemeubileerd Belek Villa te koop260.000 €4+1 dpKadriye / Belek2 villa's samen te koop in Belek Antalya2 villa's samen te koop in Belek Antalya331.600 €4+1 trplxCentrum / BelekHoogwaardige privévilla in het centrum van BelekHoogwaardige privévilla in het centrum van Belek350.000 €3+1 dpCentrum / Belek