Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Antalya / CentrumNieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Antalya / Centrum - videoNieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Antalya / Centrum - videoNieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Antalya / Centrum - videoNieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Antalya / Centrum - videoNieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-1Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-2Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-3Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-4Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-5Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-6Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-7Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-8Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-9Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-10Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-11Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-12Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-13Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-14Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-15Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-16Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Interieur Foto-17Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya, Vloer Plannen-1
Prijs 46.900 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • Antalya / Centrum
 • 80 m² aan 140 m²
 • 2+1, 3+1 dp
 • 1
 • 1, 2
 • 04/2019
 • 6
 • Instapklaar
 • 4 km
 • 14 km
Immo nr. AYT-768

Top 3 Redenen om te Kopen

• Wandelafstand tot Kaleiçi (oude stad)
• Enige project van de regio met overdekte binnen parkeerruimte
• Modern interieur design uitgerust met comi, garderobekamer en airconditioning

Centraal Gelegen Antalya Appartementen Temidden van Alle Sociale Voorzieningen

Antalya appartementen hebben een ongeëvenaarde locatie in het centrum van de stad. Antalya is een van de meest populaire toeristische bestemmingen van Turkije. De stad herbergt een breed scala aan sociale voorzieningen, beroemde stranden, skicentrum, historische plaatsen en entertainment- en recreatiegebieden. Deze regio ligt dichtbij de populairste en oudste straat.

De appartementen bevinden zich temidden van sociale voorzieningen en het bruisende nachtleven. Winkels, scholen, banken, ziekenhuizen, diverse uitgaansgebieden, Kaleiçi (oude stad), de nostalgische tram en andere vervoersvoorzieningen liggen op slechts een paar minuten afstand van de appartementen. De appartementen die beschikken over een afzonderlijke keuken liggen op 150 meter van de bekende Işıklarstraat, op 14 km van de internationale luchthaven van Antalya, op 2 km van het winkelcentrum MarkAntalya, op 700 meter van het Karaalioğlu park met uitzicht op de Middellandse Zee en op 4 km van het Konyaaltistrand.

Het single blok gebouw kadert in een stedelijk transformatieproject. Het nieuwe complex bestaat uit 20 eenheden en is het enige luxe project van de regio met een overdekte parkeerplaats. Het bevat tevens een fitnesscentrum, een sauna, een kinderspeelplaats, zithoeken in de speciaal ontworpen tuin en een 24/7u beveiligingssysteem met bewakingscamera.

Er zijn 2 types van appartementen beschikbaar

2 slaapkamer appartement bedraagt 80 m² en bevat een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een toilet, een badkamer en een balkon.

3 slaapkamer duplex is 140 m² en is uitgerust met een woonkamer, een afzonderlijke  keuken, een toilet, een badkamer, een balkon en een terras.

De centraal gelegen appartementen zijn ontworpen met oog voor detail in functie van een bevoorrecht leven. De nieuwe appartementen zijn uitgerust met een stalen deur, garderobekamer, combi, airconditioning, keukenapparatuur, TV-meubel, TV-satellietsysteem, automatische zonwerin/rolluiken, video-intercom en een zonnepaneel voor warm water.

Algemene Kenmerken van Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement in Centrum Antalya

Appartement / Antalya / Centrum

SaunaLiftFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement46.900 €3+1 Appartement72.500 €%271.300 €*Prijs update op 14.9.2019 12:57:27

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen Bieden Investeringskans in AntalyaAppartementen Bieden Investeringskans in Antalya46.600 €2+1Kepez / Antalya2+1 Appartementen met Separate Keuken in Antalya Kepez2+1 Appartementen met Separate Keuken in Antalya Kepez46.100 €2+1Kepez / AntalyaCentraal Antalya Appartementen Dichtbij Ataturk ParkCentraal Antalya Appartementen Dichtbij Ataturk Park46.900 €1+1, 2+1, 6+1 dpCentrum / AntalyaDubbele Voorgevel Appartementen met Aardgas Antalya CentrumDubbele Voorgevel Appartementen met Aardgas Antalya Centrum47.700 €2+1, 6+1 dpCentrum / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!