Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan

Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Antalya / KonyaaltiNieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Antalya / Konyaalti - videoNieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Antalya / Konyaalti - videoNieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Antalya / Konyaalti - videoNieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Antalya / Konyaalti - videoNieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Bouw Fotos-1Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Bouw Fotos-2Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Bouw Fotos-3Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Bouw Fotos-4Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Bouw Fotos-5Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Bouw Fotos-6Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Bouw Fotos-7Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Bouw Fotos-8Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-1Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-2Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-3Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-4Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-5Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-6Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-7Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-8Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-9Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-10Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-11Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan, Vloer Plannen-12
65.000 € % 23
Prijs vanaf 50.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • Antalya / Konyaalti
 • 65 m² aan 140 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1
 • 1
 • 1, 2
 • 12/2018
 • 4
 • Onder Constructie
 • 10 km
 • 3 km
 • 29 km
Immo nr. AYT-659

Top 3 redenen om te kopen

• Gelegen in een rustige regio van de stad
• Eenvoudige betalingsvoorwaarden
• Uitzicht op de bergen

Bergzicht Appartementen Verwijderd van de Stadsdrukte in Konyaaltı

Deze appartementen in Antalya liggen in een rustige buurt van de Hurma wijk in Konyaalti. Deze regio is verweven met de natuur, verwijderd van het lawaai van de stad. Ondanks dat u op afstand bent van het stadscentrum, zijn er alle sociale en lokale mogelijkheden binnen handbereik die u nodig heeft. Konyaaltı trekt veelal de aandacht met zijn luxe woningbouwprojecten. Het is ook een hoogwaardige regio voor investeringen met de nabijheid van het enorme Boğaçay Yachthaven project.

Luxe appartementen bieden zowel een speciaal als een eenvoudige leefstijl met nabij alle voorzieningen die u nodig heeft. Restaurants, winkels, markten, kappers, apotheken, ziekenhuis, school, bank, postkantoor, bushaltes liggen op een paar minuten afstand. De appartementen met uitzicht op de bergen liggen op 3 km van Konyaalti strand, op 10 km van het stadscentrum, op 29 km van Antalya Internationale Luchthaven, op 33 km van de badplaats Kemer, op 8 km van het Migros 5M Winkelcentrum en op 4 km van het Sarisu vrouwenstrand.

Het wooncomplex is gebouwd op een terrein van 1219 m². Het complex met 3 blokken bestaat uit 52 appartementen, inclusief normale en duplex 2 verdieping appartementen. Dit luxe complex biedt u een diverse en geweldige leefstijl met de extra privileges. Het complex is voorzien van een goed ontworpen tuin, een parkeerplaats, een zwembad, een sauna, een fitnesscentrum, een lift, een conciërge, een bewakingscamera met 24/7 bewaking en beveiliging.

Er zijn 3 soorten beschikbare appartementen in het luxe complex

1 slaapkamer appartementen, 65 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon. (Sommige 1 slaapkamer appartementen hebben een Frans balkon.)

2 slaapkamer appartementen, 85 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een balkon en 2 Franse balkons.

3 slaapkamer duplex appartementen, 140 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een wasruimte, een balkon, een terras en 2 Franse balkons.

Nieuwbouw appartementen in Antalya bieden comfort en luxe in combinatie met handige voorzieningen. Alle appartementen zijn voorzien van een stalen deur, video-intercom, garderobe, aardgas, rolluiken, keukenapparatuur en douchecabine.

Algemene Kenmerken van Nieuwbouw Appartementen in Antalya met Eenvoudig Betaalplan

Appartement / Antalya / Konyaalti

LiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Eigentijdse Stijl Lara Appartementen in Exclusieve ComplexEigentijdse Stijl Lara Appartementen in Exclusieve Complex49.200 €1+1, 2+1Lara / AntalyaKepez AppartmentenKepez Appartmenten49.000 €1+1, 2+1, 3+1Kepez / AntalyaVerhuisklaar Modern Appartement Konyaalti met RolluikenVerhuisklaar Modern Appartement Konyaalti met Rolluiken50.200 €2+1Konyaalti / AntalyaAntalya Huizen in een Laagbouw WooncomplexAntalya Huizen in een Laagbouw Wooncomplex50.700 €1+1Lara / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!