Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa

Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bursa / MudanyaNieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bursa / Mudanya - videoNieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bursa / Mudanya - videoNieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bursa / Mudanya - videoNieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bursa / Mudanya - videoNieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bursa / Mudanya - videoNieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-1Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-2Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-3Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-4Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-5Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-6Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-7Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-8Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-9Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-10Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-11Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-12Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-13Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-14Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-15Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-16Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-17Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Interieur Foto-18Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bouw Fotos-1Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bouw Fotos-2Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bouw Fotos-3Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Bouw Fotos-4Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Vloer Plannen-1Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Vloer Plannen-2Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Vloer Plannen-3Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Vloer Plannen-4Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa, Vloer Plannen-5
Prijs vanaf 70.100 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Mudanya
 • 120 m² - 240 m²
 • 3+1, 4+2 dp
 • 2, 4
 • 2, 4
 • 09/2020
 • 6
 • Klaar om te verhuizen
 • 3 km
 • 600 mt
 • 77 km
Immo nr. BRS-033

Top 3 Redenen om te kopen

 Betaalbaar onroerend goed in het districtscentrum
 15 minuten naar het strand en 5 minuten naar de transportfaciliteiten
 Dichtbij alle sociale voorzieningen

Nieuwe Appartementen op Wandelafstand van het Strand en de Veerboothaven in Mudanya

Nieuwe appartementen zijn gelegen op de centrale en gewilde locatie van Mudanya. Mudanya is het centrale district van Bursa en heeft een kustlijn. Het is beroemd om zijn groene olijfgaarden, diepblauwe zee, prachtige stranden en historische herenhuizen. De wijk blijft zich dagelijks ontwikkelen met nieuwe woningbouwprojecten en gemeentelijke activiteiten.

Betaalbare appartementen zijn op loopafstand van de markt, cafés, restaurants, kinderspeeltuinen, bushaltes, apotheken, enz. De appartementen zijn 150 mt naar Mudanya straat, 600 mt naar het strand, 1 km naar Istanbul veerboot ingang (IDO), 2 km naar Güzelyalı jachthaven, 3 km naar BUDO en het districtscentrum, 44 km naar Ulubat meer, 48 km naar Uludağ Skicentrum en 77 km naar Bursa Yenişehir luchthaven.

Het residentieel complex bestaat uit 4 blokken, 9 commerciële winkels met in totaal 40 appartementen voorzien van prachtige faciliteiten zoals een overdekte parkeerplaats voor 41 auto's, een buiten zwembad, een goed ontworpen tuin, een kinderspeelplaats, zitjes en sociale ruimtes zoals markten, cafés, restaurants, enz.

Er zijn 2 types appartementen te koop

Appartementen met 3 slaapkamers zijn 120 m² groot met een woonkamer, een separate keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

4 slaapkamer duplex-appartementen zijn 240 m² met 2 woonkamers, een separate keuken, een open keuken, een kleedkamer, 2 badkamers, 2 en-suite badkamers, 2 balkons en 2 terrassen.

Appartementen te koop in Bursa zijn uitgerust met eersteklas kwaliteitsapparatuur zoals PVC ramen, luxe garderobe, stalen deur, keramische en laminaatvloeren en keukenapparatuur.

Algemene Kenmerken van Nieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa

Appartement / Bursa / Mudanya

LiftZwembadIn een complexOverdekt ParkeerplaatsTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (500-1.000 m.)Stadscentrum
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement70.100 €4+1 Appartement113.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, BursaAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa67.000 €2+1, 3+1, 4+1 dpMudanya / BursaInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in BursaInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa67.000 €3+1, 4+1Osmangazi / BursaRedelijk geprijsde woningen dicht bij de zee in Mudanya BursaRedelijk geprijsde woningen dicht bij de zee in Mudanya Bursa72.200 €6+1 dpMudanya / BursaInstapklare Zeezicht Appartementen in Bursa MudanyaInstapklare Zeezicht Appartementen in Bursa Mudanya77.300 €3+1, 5+1 dpMudanya / Bursa