Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya

Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / KepezOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-1Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-2Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-3Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-4Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-5Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-6Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-7Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-8Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-9Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-10Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-11Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-12Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-13Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-14Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-15Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-16Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya, Interieur Foto-17
Prijs 286.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Kepez
 • 350 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 4
 • 2018
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 10 km
 • 11 km
 • 22 km
Immo nr. AYT-955

Top 3 Redenen om te Kopen

• Ruime leefruimtes
• Rustige omgeving omgeven door groen
• Pas gerenoveerd

Duplexvilla met 4 Slaapkamers en Privétuin Vol Vruitbomen in Antalya

Vrijstaande villa is gelegen in Kepez, een van de wijken van Antalya. Kepez is een van de ontwikkelingsregio's van Antalya met vastgoed- en stadsontwikkelingsprojecten. Deze regio biedt een geweldig leven met zijn prachtige landschap, stadsbossen en rustige gebieden. Villa is gepositioneerd om optimaal te profiteren van de geweldige natuur. De villa is geschikt voor een rustig en comfortabel leven dankzij de gunstige ligging omgeven door groen.

Comfortabele villa in Antalya ligt op loopafstand van cafés, restaurants en wandelpaden. De vrijstaande villa ligt op 3 km van het gemeentelijk bos van de gemeente Kepez, op 7 km van de dierentuin van Antalya, op 9 km van het winkelcentrum Erasta en de watervallen van Düden, op 10 km van het centrum van Antalya, op 11 km van het strandpark en op 22 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Gebouwd op een terrein van 994,81 m², werd de vrijstaande duplex villa gebouwd in 1995 maar gerenoveerd in 2018. Er is een grote tuin vol fruitbomen, een kinderspeeltuin, een put, een generator en een parkeerplaats.

De duplex villa met 4 slaapkamers heeft een oppervlakte van 350 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 kelders, een en-suite badkamer, 2 badkamers, 3 balkons en een tuinterras.

Vrijstaande villa in Antalya heeft een stalen deur, laminaatvloer, kelders, houten trap, douche, ligbad, geiser, airconditioning, internet infrastructuur, BBQ, satelliet TV systeem en zonnestelsel.

Algemene Kenmerken van Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya

Villas / Antalya / Kepez

ParkeerplaatsTuinAirconditioningTV SatellietDoucheBadkuipBarbequeEn-suite Badkamer InternetBalkonOpen plan keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 286.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in AntalyaHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya250.300 €4+1 dpDosemealti / AntalyaNieuwe vrijstaande villa in Antalya met privézwembadNieuwe vrijstaande villa in Antalya met privézwembad248.700 €5+1 dpDosemealti / AntalyaOnonderbroken Villa's met Boszicht in Dosemealti AntalyaOnonderbroken Villa's met Boszicht in Dosemealti Antalya290.200 €5+1Dosemealti / AntalyaLuxueuze Triplex Villa's in Lara Antalya 1 km van StrandLuxueuze Triplex Villa's in Lara Antalya 1 km van Strand293.700 €4+1Lara / Antalya