Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop

Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / BahcesehirVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Istanbul / Bahcesehir - videoVastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-1Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-2Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-3Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-4Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-5Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-6Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-7Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-8Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-9Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-10Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-11Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-12Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-13Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-14Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Interieur Foto-15Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Vloer Plannen-1Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Vloer Plannen-2Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Vloer Plannen-3Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Vloer Plannen-4Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Vloer Plannen-5Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Vloer Plannen-6Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Vloer Plannen-7Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop, Vloer Plannen-8
Prijs vanaf 114.900 €Geverifieerde prijsPrijs update op 8.04.2021
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Bahcesehir
 • 105 m² - 205 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 12/2016
 • Klaar om te verhuizen
 • 13 km
Immo nr. IST-157

Top 3 Redenen om te Kopen

• Met uitzicht op het meer
• Onmiddellijke levering
• Familieconcept met ruimtelijk landschap

Koop Onroerend Goed met Uitzicht op het Meer in Bahcesehir, Istanbul

Onroerend goed te koop bevindt zich in een van de snelstgroeiende gebieden van Istanbul. Dit project is ook een van de grootste projecten in Bahcesehir en omgeving. Bahcesehir is een belangrijk district. Er bevinden zich 37 industriële coöperaties, ongeveer 30 duizend werkplekken, culturele en sociale gebieden in de regio Bahcesehir.

Koop onroerend goed in Istanbul te koop is gelegen tegenover het Kuçukcekmecemeer, op een gunstige locatie wat betreft transport. Het project bevindt zich vlak naast de TEM-snelweg. Het onroerend goed met uitzicht op het meer in Bahcesehir ligt op 5 km van de snelweg E-5, 13 km naar de luchthaven Ataturk, 30 km naar de derde luchthaven en 40 km naar de 3e brug. Veel sociale voorzieningen zoals cafés, restaurants, bars, ziekenhuizen, markten, winkels, winkelcentra, apotheken, geldautomaten, banken, moskeeën, bakkerijen, openbare bazaars, parken, scholen en bushaltes liggen dicht bij hier.

Het luxe project in Istanbul heeft 95.000 m² landoppervlakte, 300.000 m² bouwoppervlakte, 8.500 m² woonoppervlakte en 7.000 m² commercieel gebied. Het onroerend goed complex bestaat uit 10 blokken, 1431 appartementen, 300 m² winkelstraat en 40 winkels. Er zijn veel faciliteiten zoals de goed ontworpen tuin, restaurant, café, parkeerplaatsen binnen en buiten, winkels, fitnesscentrum, tennisbaan, basketbal- en volleybalvelden, wandelpaden, binnen- en buitenzwembad, kinderbad, kinderspeelplaats, zonneterras, decoratief bad, omgevingsverlichting, generator, wateropslagtank, waterontharder, energiesystemen, brandmeldapparatuur, verwarmingsinstallatie, conciërge en 24/7u beveiligingssyteem met bewakingscamera. Alle appartementen in dit project hebben een geweldig uitzicht op het Kuçukcekmecemeer.

Soorten flats

1 slaapkamer appartementen.

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken of een aparte keuken, een badkamer, een wasruimte en een balkon. (Sommige appartementen hebben een kleedkamer en een terras.)

Appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte, een kleedkamer en een balkon.

Appartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte, een kleedkamer en een tuinterras of 2 balkons.

Alle onroerend goed in Istanbul is voorzien van keukenapparatuur, alarmsysteem, centrale verwarming, video-intercom, vestiaire, airconditioning infrastructuursysteem, keukenkastjes, PVC ramen, TV-satellietsysteem en een draadloze internetverbinding.

Algemene Kenmerken van Vastgoed Kopen in Istanbul te Koop

Appartement / Istanbul / Bahcesehir

ZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement114.900 €3+1 Appartement132.800 €4+1 Appartement181.600 €*Prijs update op 8.04.2021 10:13:36

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ecovriendelijke Appartementen met Boszicht in IstanbulEcovriendelijke Appartementen met Boszicht in Istanbul114.400 € 2+1, 3+1Eyup / IstanbulAppartementen met rijke faciliteiten in Avcilar IstanbulAppartementen met rijke faciliteiten in Avcilar Istanbul114.400 €2+1, 3+1Avcilar / IstanbulAppartementen van de hoogste klasse in Maltepe IstanbulAppartementen van de hoogste klasse in Maltepe Istanbul116.400 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Maltepe / IstanbulIstanbul Woningen te KoopIstanbul Woningen te Koop117.500 €2+1, 3+1Basaksehir / Istanbul