Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken

1.10.2018

Spain Homes kantoorAntalya Homes, de marktleidende vastgoedmakelaar in Turkije, brengt zijn in eigen land verworven zakelijke kennis en ervaring mee naar Spanje. Ons eerste kantoor met het merk Spain Homes is operationeel sinds 1 oktober 2018 in Benalmádena, Málaga. Ons kantoor zal tevens uitreiken naar onze klanten via de website www.spainhomes.com. Antalya Homes, die de afgelopen 14 jaar duizenden mensen vanuit 74 verschillende landen heeft verwelkomt met hun droomhuizen in Turkije, richt zich vanaf nu ook op een marktleidende positie in Spanje, de markt dat één van de grootste concurrenten van Turkije is.

Spain Homes; combineert een professionele team, hoge technische infrastructuur en zijn innovatieve vaardigheden als een sterke merknaam. De ondersteuning van Antalya Homes, die een groot verschil teweegbrengt in de vastgoedmarkt van Turkije, met ervaring op het gebied van Digitale Marketing, CRM en procesbeheer, voegt ook haar krachten toe aan het bezit van Spain Homes. Met de vooruitzichten op uitdagingen in het Spaanse aankoopproces van onroerend goed, zal het Spain Homes team de klanten nabij staan tijdens het gehele proces, te beginnen met hun dromen over een nieuwe woning tot het ontvangen van de eigendomsakte, en züllen streven naar 100% tevredenheid en blijdschap bij klanten.

De daling van de hoge werkloosheid, de groeiverwachting van 2,5% voor 2019 en het feit dat de vastgoedprijzen nog steeds laag zijn in vergelijking met de periode vóór de crisis, maakt Spanje een aantrekkelijke bestemming om onroerend goed te kopen. Spanje is ook een belangrijke trekpleister voor kopers buiten de Europese Unie met het Gouden-Visum programma.

Onze eigenaar, Mr. Bayram Tekçe, en zijn broer Mr. Özkan Tekçe, die de vastgoedsector zijn ingestapt na he opdoen van managementervaring op het gebied van verkoop en marketing, hebben al vele jaren geleden samen het bedrijf Tekce Overseas SA opgericht, streven naar een marktleidende positie in de Spaanse vastgoedmarkt door binnen 5 jaar een 14-tal kantoren met het merk Spain Homes te openen. Het voornaamste doel van Tekce Overseas SA in de nabije toekomst is een wereldwijde marktleiderpositie op de vastgoedmarkt door het openen van nieuwe vestigingen in andere landen die de markt vormgeven.

Foto’s van het Kantoor in Spain Homes

Spain Homes kantoor

Spain Homes kantoor

Spain Homes kantoor

Spain Homes kantoor

Spain Homes kantoorSpain Homes kantoor
Immo Nieuws15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
24.9.2018
Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website
19.9.2018
Vereenvoudigde regelgeving op weg naar Turks staatsburgerschap
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!