Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ontvangen Eigendomsbewijs is nu Makkelijker voor Buitenlandse Kopers

20.12.2017

Buitenlanders mogen een vastgoed in Turkije kopen voor residentieel gebruilk of als arbeidsplaats, zolang ze maar voldoen aan de wettelijke voorwaarden. Tot deze maand hadden alle buitenlanders die vastgoed kochten alvorens ze de eigendomsakte (Tapu in het Turks) bekwamen,  de goedkeuring én de speciale toestemming nodig van het Turkse militaire hoofdkwartier die de locatie van het vastgoed controleert. Hoe dichter het vastgoed zich bevindt bij een militaire zone, een militaire eenheid of een strategische voorziening, hoe kleiner de kans op goedkeuring is. De toekenningsvoorwaarden waren dus streng. De potentële vastgoed koper moest ongeveer 6 weken wachten op het militaire goedkeuringsresultaat.

Voorheen betekende dat bij verkoop van vastgoed aan buitenlanders het gehele militaire goedkeuringsproces moest doorlopen worden. Het kopen van een vastgoed in Turkije is nu makkelijker voor buitenlanders dankzij de wet die op 8 oktober 2013 werd aangenomen door het Directoraat van Kadaster Landregistratie in Turkije. Als een vastgoed op eenzelfde perceel reeds de militaire goedkeuring had gekregen, dan was her niet meer nodig om te wachten op de goedkeuring bij een nieuwe aankoop.

Onze belangrijkste service is om u de Titelakte (Tapu) te bezorgen.

Aankoopproces zal Slechts Enkele Dagen in Beslag nemen

De aankoop van een residentieel en/of een commercieel vastgoed door buitenlandse bedrijven en particulieren werd makkelijker in Turkije. De Turkse Generale Staf, Ministerie van Nationale Defensie, Ministerie van Milieu en Urbanisatie, Generaal Directoraat Kadaster en het Ministerie van Buitenlandse Zaken hebben een gezamenlijke overeenkomst getroffen. Volgens de Circulaire uitgegeven in december 2017, zijn alle militair verboden gebieden of gebieden van nationaal belang, nu vastgelegd en dit maakt het nu mogelijk dat buitenlanders binnen 2-3 dagen hun eigendomsakte (TAPU) kunnen ontvangen. Het obstakel dat grote problemen veroorzaakte bij buitenlandse verkoop is nu dus verwijderd.

Uw Eigendomsakte Afgeleverd Onder de Garantie van Antalya Homes 

Als gerenommeerd vastgoedkantoor in Turkije garanderen wij u onze kwalitatieve diensten verleend door onze opgleide medewerkers. Antalya Homes biedt geen vastgoed aan in militaire versperringsgebieden of nationale veiligheidszones voor buitenlanders om alzo problemen te voorkomen. Alle vastgoed in onze portfoliolijst kan en mag worden verkocht aan buitenlanders. Onze belangrijkste service is om u de Eigendomsakte (Tapu) te bezorgen. U dient dus niet te twijfelen aan de vraag of u de Tapu wel of niet in uw bezit zal krijgen.

Immo Nieuws4.7.2020
Auto kopen in Turkije en reizen naar Turkije
16.6.2020
Internationale Vluchten Begint naar Turkije
19.5.2020
Turkije kondigt het COVID-19 normalisatie plan aan
25.4.2020
Hoe vecht Turkije tegen COVID-19?
21.3.2020
Covid-19 en de Effecten Ervan op de Turkse Vastgoedmarkt
2.3.2020
Wintervakantie van een Week in Antalya
28.1.2020
GİGDER - Internationale Promotieorganisatie voor Onroerend goed Opgericht
1.1.2020
Een Nieuwe Reglementering: Energie Prestatie Certificaat Vereiste
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP