Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ontvangen de Eigendoms Bewijs is nu Makkelijker voor Buitenlandse Kopers

20.12.2017

Buitenlanders mogen een vastgoed in Turkije kopen voor residentieel of werkplek gebruik, zolang ze voldoen aan wettelijke beperkingen. Tot deze maand, alle buitenlandse vastgoed Title Deeds (Tapu in het Turks) hadden goedkeuring nodig en speciale toestemming van het Turkse militaire hoofdkwartier om de locatie van het vastgoed te controleren; Hoe dicht is het vastgoed van de militaire zones, militaire eenheden en strategische voorzieningen? De bedieningselementen waren strenge. Vastgoed koper verwachtte ongeveer 6 weken een militair goedkeuringsresultaat.

Voorheen betekende de verkoop van vastgoed aan buitenlanders dat het hele militaire goedkeuringsproces opnieuw moest beginnen. Het kopen van een vastgoed in Turkije werd gemakkelijker voor buitenlanders dankzij de wet die op 8 oktober 2013 werd aangenomen door het kadaster en het directoraat van Cadastre in Turkije. Als een vastgoed op hetzelfde perceel de militaire goedkeuring had gekregen, het was niet nodig om te wachten op goedkeuring voor andere verkopen.

Onze belangrijkste service is om u de Titelakte (Tapu) te bezorgen.

Inkoopproces zal Slechts een Paar Dagen Duren

De aankoop van residentiële en commerciële vastgoed door buitenlandse bedrijven en particulieren werd gemakkelijker in Turkije. De Turkse Generale Staf, Ministerie van Nationale Defensie, Ministerie van Milieu en Urbanisatie, Generaal Directoraat en Kadaster en het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben een gezamenlijke overeenkomst bereikt. Volgens de circulaire uitgegeven in december 2017, alle militairen verboden en nationaal Bepalen van de gebieden die door het leger zijn toegestaan, zorgen ervoor dat buitenlanders binnen 2-3 dagen titelakte (TAPU) ontvangen. Het obstakel dat grote problemen veroorzaakte bij buitenlandse verkoop wordt nu verwijderd.

Uw Titelakte Onder de Antalya Homes Garantie

Als een gerenommeerd vastgoedkantoor in Turkije, wij beloven u om hoogwaardige diensten te verlenen met onze hoogwaardige medewerkers. Antalya Homes biedt de vastgoed in militaire versperring en nationale veiligheidszones voor buitenlanders om problemen te voorkomen. Alle vastgoed in onze portfoliolijst kunnen worden verkocht aan buitenlanders. Onze belangrijkste service is om u de Titelakte (Tapu) te bezorgen. Heb geen twijfel dat u de Tapu soepel zult ontvangen.

Immo Nieuws15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
24.9.2018
Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website
19.9.2018
Vereenvoudigde regelgeving op weg naar Turks staatsburgerschap
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!