Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ontvangen de Eigendoms Bewijs is nu Makkelijker voor Buitenlandse Kopers

20.12.2017

Buitenlanders mogen een vastgoed in Turkije kopen voor residentieel of werkplek gebruik, zolang ze voldoen aan wettelijke beperkingen. Tot deze maand, alle buitenlandse vastgoed Title Deeds (Tapu in het Turks) hadden goedkeuring nodig en speciale toestemming van het Turkse militaire hoofdkwartier om de locatie van het vastgoed te controleren; Hoe dicht is het vastgoed van de militaire zones, militaire eenheden en strategische voorzieningen? De bedieningselementen waren strenge. Vastgoed koper verwachtte ongeveer 6 weken een militair goedkeuringsresultaat.

Voorheen betekende de verkoop van vastgoed aan buitenlanders dat het hele militaire goedkeuringsproces opnieuw moest beginnen. Het kopen van een vastgoed in Turkije werd gemakkelijker voor buitenlanders dankzij de wet die op 8 oktober 2013 werd aangenomen door het kadaster en het directoraat van Cadastre in Turkije. Als een vastgoed op hetzelfde perceel de militaire goedkeuring had gekregen, het was niet nodig om te wachten op goedkeuring voor andere verkopen.

Onze belangrijkste service is om u de Titelakte (Tapu) te bezorgen.

Inkoopproces zal Slechts een Paar Dagen Duren

De aankoop van residentiële en commerciële vastgoed door buitenlandse bedrijven en particulieren werd gemakkelijker in Turkije. De Turkse Generale Staf, Ministerie van Nationale Defensie, Ministerie van Milieu en Urbanisatie, Generaal Directoraat en Kadaster en het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben een gezamenlijke overeenkomst bereikt. Volgens de circulaire uitgegeven in december 2017, alle militairen verboden en nationaal Bepalen van de gebieden die door het leger zijn toegestaan, zorgen ervoor dat buitenlanders binnen 2-3 dagen titelakte (TAPU) ontvangen. Het obstakel dat grote problemen veroorzaakte bij buitenlandse verkoop wordt nu verwijderd.

Uw Titelakte Onder de Antalya Homes Garantie

Als een gerenommeerd vastgoedkantoor in Turkije, wij beloven u om hoogwaardige diensten te verlenen met onze hoogwaardige medewerkers. Antalya Homes biedt de vastgoed in militaire versperring en nationale veiligheidszones voor buitenlanders om problemen te voorkomen. Alle vastgoed in onze portfoliolijst kunnen worden verkocht aan buitenlanders. Onze belangrijkste service is om u de Titelakte (Tapu) te bezorgen. Heb geen twijfel dat u de Tapu soepel zult ontvangen.

Immo Nieuws2.1.2018
Antalya Homes Accepteert nu Bitcoin voor Turkse Vastgoed Verkopen
20.12.2017
Ontvangen de Eigendoms Bewijs is nu Makkelijker voor Buitenlandse Kopers
6.12.2017
2023 Visie van Turkije Toerisme
10.11.2017
De Internationale Turkije Vastgoedbestand Uitwisseling
11.10.2017
Vooruitzichten van Turkije een Jaarlijkse Groei van 5.5% tot 2020
22.9.2017
Advies over het Kopen van een Huis in Turkije
10.9.2017
EU en Buitenlandse Investeringen Blijft Stroomt in Turkije
22.8.2017
Vraag naar Vastgoed in Turkije Stijgen Snel
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP