Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ormanada Huizen

Ormanada Huizen, Istanbul / ZekeriyakoyOrmanada Huizen, Istanbul / Zekeriyakoy - videoOrmanada Huizen, Istanbul / Zekeriyakoy - videoOrmanada Huizen, Istanbul / Zekeriyakoy - videoOrmanada Huizen, Istanbul / Zekeriyakoy - videoOrmanada Huizen, Istanbul / Zekeriyakoy - videoOrmanada Huizen, Istanbul / Zekeriyakoy - videoOrmanada Huizen, Istanbul / Zekeriyakoy - videoOrmanada Huizen, Istanbul / Zekeriyakoy - videoOrmanada Huizen, Interieur Foto-1Ormanada Huizen, Interieur Foto-2Ormanada Huizen, Interieur Foto-3Ormanada Huizen, Interieur Foto-4Ormanada Huizen, Interieur Foto-5
Prijs vanaf 1.722.500 €
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Zekeriyakoy
 • 380 m² aan 700 m²
 • 6+1
 • 1, 2, 3, 4, 5
 • 1, 2
 • 2013
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 2 km
 • 8 km
 • 50 km
Immo nr. IST-035

Aantrekkelijk Istanbul Huizen te Koop

Ormanada Huizen is gelegen op 220 hectare in Zekeriyakoy, snel ontwikkelende gebied in Istanbul. Er zijn 25 hectare aan groene ruimte in dit project. Het is een unieke kans om te leven in een ecologisch gebied, omgeven door de natuur en tegelijkertijd in de nabijheid van de ontwikkelde infrastructuur van megapolis. Vanwege de nieuw gebouwde tunnel, is het openbaar vervoer naar het centrum goed ingeburgerd.

Uitstekende residental project bestaat uit totaal 273 woningen. Istanbul huizen te koop heeft vele voorzieningen, zoals wandel-en fietspaden, 2 tennisbanen (een van hen gesloten), basketbalveld en sportcomplex, 8 speelplaatsen voor kinderen, 2 pretparken, cafes en restaurants, bazaar gebied, binnen-en buitenzwembad, pilates ad fitnesscentrum, sauna, stroom kamers en massageruimtes.

Er zijn 4 types van beschikbare huizen in Ormanada Huizen

- Aard van de H380 villa's zijn 380 m2 met elektrische ruimte, technische ruimte, bediende, een badkamer, hobbyruimte, berging, wasplaats en garage in de kelder, aparte keuken, woonkamer en werkkamer op de begane grond, 4 slaapkamers, 4 en-suite badkamers en een kleedkamer op de bovenste verdieping.

- Aard van de H410 villa's zijn 410 m2 met berging, technische ruimte, elektrische ruimte, hobbyruimte, bediende, een badkamer, wasruimte en garage in de kelder, aparte keuken, woonkamer en werkkamer op de begane grond, 4 slaapkamers, 2 kleedkamer, 3 en-suite badkamers en een grote badkamer op de bovenste verdieping.

- Aard van de H480 villa's zijn 480 m2 met wasruimte, hobbyruimte, elektrische ruimte, technische ruimte, berging, bediende, een badkamer en garageat de kelder, aparte keuken, woonkamer, een badkamer en een werkkamer op de begane grond, 4 slaapkamers , 4 en-suite badkamers en 4 kleedkamers op de bovenste verdieping.

- Aard van de H700 villa's zijn 700 m2 met berging, sauna, elektrische ruimte, technische ruimte, wasruimte, bediende, een badkamer en een garage in de kelder, aparte keuken, woonkamer, een badkamer, een slaapkamer en een werkkamer op de begane grond , 3 slaapkamers, 3 kleedkamers, 3 en-suite badkamers en een groot terras op de bovenste verdieping.

Alle huizen en villa's hebben een jacuzzi, barbecue, open haard, Diafoon met scherm, witgoed en keukenapparatuur, airconditioners, satelliet-tv-systemen en WiFi.

Algemene Kenmerken van Ormanada Huizen

Villas / Istanbul / Zekeriyakoy

SaunaZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsTennisbaanAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

Prijs vanaf 1.722.500 €

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Ormanada HuizenOrmanada Huizen
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Meerovever Villas in Buyukcekmece, IstanbulMeerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul1.268.000 €6+1Buyukcekmece / IstanbulIstanbul Vrijstaande HuizenIstanbul Vrijstaande Huizen900.000 €4+1 dp, 5+1 dpBuyukcekmece / Istanbul