Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya

Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / KargicakPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Alanya / Kargicak - videoPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-1Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-2Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-3Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-4Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-5Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-6Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-7Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-8Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-9Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-10Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-11Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-12Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-13Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-14Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Interieur Foto-15Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Vloer Plannen-1Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya, Vloer Plannen-2
Prijs vanaf 485.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kargicak
 • 247 m²
 • 4+1
 • 4
 • 2
 • 2015
 • 2
 • Instapklaar
 • 16 km
 • 3 km
 • 33 km
Immo nr. ALN-143

Top 3 Redenen om te Kopen

• Panoramisch uitzicht op de zee, de stad en het kasteel
• Privétuin en zwembadopties
• Dichtbij zee en stad met de auto

4 Slaapkamer Vrijstaande Villa's met Privaat Zwembad en Tuin in Alanya

De luxe vrijstaande villa's zijn gelegen op een rustige omgeving en in de buurt van de zee in Kargicak. Alanya villa's te koop zijn 16 km naar het centrum van Alanya, 3.8 km tot het strand, 1 km tot het centrum van Mahmutlar en 33 km tot de Luchthaven van Gazipasa. Luxe villa's geven u het gevoel alleen te zijn met de natuur.

Het moderne villa complex is gebouwd op 7910 m² en heeft uitzicht op zee. Luxe villa met privé zwembad complex bestaat uit 12 vrijstaande villa's met tuin en parkeerplaats. Er is een conciërge, een sauna, een 7/24u beveiligingssysteem met bewakingscamera.

Elke villa bedraagt 247 m2 en heeft een ruime woonkamer, open keuken,4 slaapkamers en 4 badkamers.

Alle villa's zijn uitgerust met draadloos internet, TV-satelliet systeem, alle kamers zijn voorzien van airconditioning, elektrische boiler, witgoed, keukenapparatuur en een jacuzzi.

Algemene Kenmerken van Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya

Villas / Alanya / Kargicak

SaunaZwembadParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningTV SatellietDoucheKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 485.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Prachtige Vrijstaande Zeezicht Villa's in Kargicak AlanyaPrachtige Vrijstaande Zeezicht Villa's in Kargicak Alanya475.000 €4+1 dp, 4+1 triplexKargicak / AlanyaVrijstaande villa met zee- en bergzicht in Kargıcak AlanyaVrijstaande villa met zee- en bergzicht in Kargıcak Alanya445.000 €4+1 dpKargicak / AlanyaLuxe triplex villa met zeezicht in Kargıcak AlanyaLuxe triplex villa met zeezicht in Kargıcak Alanya495.000 €4+1 trpKargicak / AlanyaOnlangs Gerenoveerd Vrijstaand Huis in Alanya TurkijeOnlangs Gerenoveerd Vrijstaand Huis in Alanya Turkije500.000 €4+1Centrum / Alanya