Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen

Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Trabzon / YalincakPrachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Trabzon / Yalincak - videoPrachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Trabzon / Yalincak - videoPrachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Trabzon / Yalincak - videoPrachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Trabzon / Yalincak - videoPrachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Trabzon / Yalincak - videoPrachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Trabzon / Yalincak - videoPrachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-1Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-2Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-3Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-4Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-5Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-6Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-7Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-8Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-9Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-10Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-11Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Interieur Foto-12Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen, Vloer Plannen-1
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Yalincak
 • 95 m² - 210 m²
 • 1+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 08/2017
 • 10
 • VERKOCHT
 • 5 km
 • 200 m
 • 3 km
Immo nr. TRB-069

Top 3 Redenen om te Kopen

• Vrij uitzicht over zee
 5 min. afstand tot grote centra zoals AVM, stadscentrum, luchthaven, enz.
 Gemakkelijke toegang tot de locatie

Nieuw vastgoed in Trabzon met Modern Design

Modern ontworpen vastgoed is gelegen in de wijk Ortahisar in Trabzon. Het is slechts een paar minuten wandelen naar zee. Dit luxe onroerend goed vormt een prachtige thuisomgeving voor het hele gezin waar u tenvolle kan genieten. Het onroerend goed is ontworpen met een open keuken voor gezellige familiebijeenkomsten. U kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee vanuit deze luxe appartementen. Bovendien betekent onroerend goed kopen in Trabzon een aangename manier van leven met uw familie. Het bevindt zich zeer dichtbij alle mogelijkheden zoals winkelcentra, banken, ziekenhuis en de internationale luchthaven.

Prachtige appartementen in Trabzon ligt op 4 km afstand van het Forum winkelcentruml, 3 km afstand van het Cevahir winkelcentrum, 3 km afstand van de Trabzon internationale luchthaven, 4 km afstand van het staatsziekenhuis, 200 m afstand van het strand en 5 km afstand van het stadscentrum.

Dit luxe woongebouw telt 10 verdiepingen en bestaat uit 40 appartementen. Er zijn veel voorzieningen zoals een dubbele lift, binnen- en buiten parkeerplaats, conciërge, zithoeken in de tuin, een landschapsgebied en een 24/7 beveiligingssysteem.

Er zijn 2 types  appartementen beschikbaar

1 slaapkamer appartement is 95 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon. Er is een 46 m² privé-terras in de entree-verdieping van het appartement. De appartementen beginnen vanaf de 1e verdieping. De begane grond bestaat uit winkels.

3 slaapkamer appartementen zijn 210 m² met een woonkamer, een open keuken, een garderobekamer, een badkamer ensuite, een badkamer, een toilet en 2 balkons.

Alle luxe Trabzon-appartementen zijn voorzien van een internetverbinding, centrale verwarming, carton pierre en een TV-satellietsysteem. De keukenkasten worden ontworpen volgens de wensen van de klant.

VERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Prachtige Vastgoed in Trabzon voor Luxe Wonen

LiftIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen met rijke complexe kenmerken in TrabzonAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon25.500 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in Trabzon25.500 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon27.700 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties30.500 €1+1, 2+1, 3+1 duplex, 3+1, 4+1Ortahisar / Trabzon