Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya

Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / KonyaaltiRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Antalya / Konyaalti - videoRuim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-1Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-2Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-3Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-4Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-5Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-6Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-7Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-8Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-9Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya, Interieur Foto-10
Prijs 61.300 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • Makelaarskosten 2%
 • Antalya / Konyaalti
 • 80 m²
 • 1+1
 • 1
 • 1
 • 2010
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 11 km
 • 2 km
 • 24 km
Immo nr. AYT-2000

Top 3 redenen om te kopen

• Op loopafstand van sociale voorzieningen
• Goed onderhouden complex met rijke sociale voorzieningen
• Ruimere woonruimtes in vergelijking met de leeftijdsgenoten

Instapklaar appartement in de buurt van dagelijkse voorzieningen in Liman

Het appartement te koop in Antalya is gelegen in Konyaalti, in de wijk Liman. De regio, die zeer geliefd is bij binnen- en buitenlandse kopers, valt op door de nabijheid van de zee. Bovendien is Konyaaltı een perfecte optie voor winstgevende investeringsdoeleinden en een lange levensduur.

Het moderne appartement in Antalya ligt op loopafstand van sociale en dagelijkse voorzieningen. Meer in detail: het appartement ligt op 2 km van het strand, 7 km van het Migros-winkelcentrum 5M, 11 km naar het centrum van Antalya en 24 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het goed onderhouden complex bestaat uit 3 blokken en in totaal 62 appartementen. Het wooncomplex heeft een lift, parkeerplaatsen buiten, een veiligheidscabine, een tuin, een zwembad, een kinderspeeltuin, een terreinwachter en camelia's.

Soorten appartementen

1 slaapkamer appartement heeft een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Konyaalti appartement te koop heeft keukenapparatuur, airconditioning en combiketel.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Ruim 1+1 appartement in een complex in Konyaaltı Antalya

Appartement / Antalya / Konyaalti

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiligingscameraAirconditioningDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 61.300 €*Prijs update op 3.02.2021 17:10:56

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Briljant ruime appartementen dicht bij voorzieningen in MuratpaşaBriljant ruime appartementen dicht bij voorzieningen in Muratpaşa60.200 €2+1 Centrum / AntalyaGoed Gelegen Konyaalti Vastgoed bij Sociale VoorzieningenGoed Gelegen Konyaalti Vastgoed bij Sociale Voorzieningen60.000 €1+1, 3+1, 3+1 dp, 3+2 dpKonyaalti / AntalyaModern ontworpen woningen met overdekte parkeerplaats in KonyaaltiModern ontworpen woningen met overdekte parkeerplaats in Konyaalti61.300 €2+1, 2+1 dp, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaNieuwe Appartementen Handig Ontworpen Konyaalti AntalyaNieuwe Appartementen Handig Ontworpen Konyaalti Antalya64.000 €1+1, 2+1 dpKonyaalti / Antalya