Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya

Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / CentrumRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / Centrum - videoRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / Centrum - videoRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / Centrum - videoRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / Centrum - videoRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / Centrum - videoRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / Centrum - videoRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / Centrum - videoRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Antalya / Centrum - videoRuim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-1Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-2Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-3Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-4Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-5Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-6Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-7Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-8Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-9Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-10Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-11Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-12Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-13Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-14Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-15Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-16Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya, Interieur Foto-17
Prijs 64.100 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • Makelaarskosten 2%
 • Antalya / Centrum
 • 100 m²
 • 2+1
 • 2
 • 1
 • 03/2020
 • 7
 • Klaar om te verhuizen
 • 2.8 km
 • 2.7 km
 • 17 km
Immo nr. AYT-2058

Top 3 redenen om te kopen

• En-suite badkamer
• Een aparte keuken
• Vloerverwarming

Hoogwaardig appartement dicht bij alle voorzieningen in Antalya Muratpaşa

2 slaapkamer appartement te koop is gelegen in Muratpaşa, Antalya. Het appartement ligt dichtbij alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, banken, ziekenhuizen, openbare bazaar, café en restaurants. Het ruime appartement ligt op 1 km van het Staatsziekenhuis, op 2,7 km van het strand, op 2.8 km van Kaleiçi (Oude stad) en op 17 km van de internationale luchthaven van Antalya. Als u een appartement in Antalya wilt kopen, is deze kans een onmisbare kans voor u.

Het wooncomplex bestaat uit 18 appartementen met een parkeerplaats en een lift.

Soorten appartementen

Appartement met 2 slaapkamers heeft een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

Het appartement ligt dicht bij alle voorzieningen in Antalya en heeft een stalen deur, video-intercomsysteem, vloerverwarming, aardgas, combi, keukenapparatuur, douchecabine, zonwering, garderobe en TV-satellietsysteem.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Ruim appartement met vloerverwarming in Antalya

Appartement / Antalya / Centrum

LiftDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 64.100 €*Prijs update op 15.03.2021 16:00:22

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuwe Appartementen Handig Ontworpen Konyaalti AntalyaNieuwe Appartementen Handig Ontworpen Konyaalti Antalya64.000 €1+1, 2+1 dpKonyaalti / AntalyaModern ontworpen woningen met overdekte parkeerplaats in KonyaaltiModern ontworpen woningen met overdekte parkeerplaats in Konyaalti61.500 €2+1, 2+1 dp, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zeeVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee65.600 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaVastgoed dichtbij het Sarısu-strand in KonyaaltıVastgoed dichtbij het Sarısu-strand in Konyaaltı66.200 €1+1, 2+1, 3+1 dpKonyaalti / Antalya