Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara

Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Ankara / CentrumRuim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-1Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-2Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-3Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-4Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-5Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-6Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-7Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-8Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-9Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-10Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-11Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-12Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-13Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-14Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-15Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-16Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-17Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-18Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-19Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-20Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-21Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara, Interieur Foto-22
Prijs 232.700 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Ankara / Centrum
  • 468 m²
  • 09/1987
  • 9
  • 3 km
  • 25 km
Immo nr. ESB-0001

Top 3 redenen om te kopen

• Internationale zakelijke huurder gereed
• Een van de meest centraal gelegen zakencentra in Ankara
• Tegenover de hoofdweg

Huurdersklaar investeringskantoor te koop in Ankara Ulus

Het kantoor te koop is gelegen in een van de oudste en meest geprefereerde commerciële gebieden in Ankara, Altındağ. Het ruime kantoor ligt aan de weg Çankaya-Esenboğa, dicht bij vele voorzieningen zoals banken, overheidskantoren, zakencentra, etc. Het kantoor te koop in Ankara, Turkije ligt op 3 km van de Kızılay, 7 km naar Çankaya Atakule, 11 km naar Het wolkenkrabbergebied Söğütözü-Çukurambar en 25 km naar de luchthaven Esenboğa.

Het ruime kantoor bevindt zich op de 3e verdieping als een enkele unit op de verdieping in het gebouw, in totaal 9 verdiepingen tellend zakencentrum. Het kantoor heeft een hoge signalisatiewaarde dankzij de ligging aan de hoofdweg.

Het kantoor te koop in Ankara heeft een oppervlakte van 468 m².

Het kantoor wordt momenteel verhuurd aan een internationale zakelijke huurder, momenteel in het 4e jaar. De jaarlijkse huurinkomsten van het kantoor bedragen 96.764 TL. De betalingen worden in maandelijkse periodes geregeld.

Algemene Kenmerken van Ruim kantoor met kant-en-klare zakelijke huurder in Ankara

Commerciële / Ankara / Centrum

LiftAirconditioningLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 232.700 €*Prijs update op 7.04.2021 09:43:29

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties