Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa

Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Bursa / MudanyaRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Bursa / Mudanya - videoRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Bursa / Mudanya - videoRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Bursa / Mudanya - videoRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Bursa / Mudanya - videoRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Bursa / Mudanya - videoRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Bursa / Mudanya - videoRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Bursa / Mudanya - videoRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-1Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-2Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-3Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-4Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-5Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-6Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-7Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-8Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-9Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-10Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-11Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-12Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-13Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-14Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-15Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-16Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa, Interieur Foto-17
Prijs vanaf 128.800 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Mudanya
 • 301 m² - 301 m²
 • 4+2 dp
 • 2
 • 2
 • 09/2017
 • 2
 • Instapklaar
 • 26 km
 • 1.3 km
 • 78 km
Immo nr. BRS-029

Top 3 Redenen om te Kopen

⦁ Adembenemend zeezicht
⦁ 5 min. lopen naar het strand & veerboothaven
⦁ Instapklaar

Luxe 4+2 Duplex Appartementen op Uitstekende Locatie in Mudanya, Bursa

Moderne appartementen in Mudanya, Bursa liggen in de wijk Guzelyali. U kunt de frisse lucht inademen en volop genieten van de kust in deze regio, terwijl u overal dichtbij bent! Als u wilt leven in een rustige regio en bovendien toegang wil tot alle voorzieningen, en een rustig gezinsleven in het hart van Güzelyalı dan wachten deze appartementen op u.

Bursa appartementen te koop bevinden zich op 4 minuten van het Mudanya strand en BUDO veerboothaven, 5 minuten naar Andalusië Park winkelcentrum, 7 minuten naar Korupark winkelcentrum, 10 minuten naar het Güzelyalıstrand en IDO veerboot haven, 15 minuten naar bijna alle centrale locaties van Bursa, 45 minuten naar Uludağ met de auto of kabelbaan en 60 minuten naar de luchthaven Bursa Yenişehir. U kunt naar Istanbul zijn op 1,5 uur met de auto via de Osmangazibrug en de Mudanya-Bursa snelweg of met de veerboot te nemen in Güzelyalı en Mudanya.

Het goed ontworpen residentieel complex bestaat uit 4 blokken, 40 appartementen en 8 commerciële panden in totaal. Het residentieel complex bestaat uit 2500 m² grondoppervlakte en 1100 m² groenvoorziening.

Het complex is uitgerust met een scala aan faciliteiten zoals een buiten zwembad en een parkeerplaats, een speeltuin, een wandelpad, sportterreinen, een mooi aangelegd landschap en -architectuur.

Er is slechts één type van beschikbare appartementen te koop

De 4+2 duplexen bedragen 301 m².

De appartementen zijn ontworpen met kwalitatieve apparatuur zoals decoratieve PVC ramen, verglaasde douche, keramische en laminaatvloer, video-intercomsysteem, hoge veiligheid stalen deur, plafondhoogte van 2,90 m, vloerverwarmingssysteem (inclusief balkons), gipsplaat, speciaal ontwerp garderobe- en badkamermeubels, keukenmeubels en -blad, korrelige buitenverf, houten trap en smeedijzeren versie in de duplex woningen. De ruime appartementen bieden een uniek uitzicht over zee en zijn ontworpen volgens een speciaal interieur architectuur concept.

Algemene Kenmerken van Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa

Appartement / Bursa / Mudanya

ZwembadIn een complexParkeerplaatsTuinDoucheBalkonStrand (1-5 km.)Zeezicht
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 128.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Zee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya BursaZee en Natuurzicht Appartementen in Mudanya Bursa107.000 €3+1Mudanya / BursaRuime Appartementen op een Centrale Locatie van BursaRuime Appartementen op een Centrale Locatie van Bursa94.300 €4+1 dpNilufer / BursaInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in NilüferInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer143.700 €5+1 dpNilufer / BursaSleutelklaar Zeezicht Vastgoed in Bursa MudanyaSleutelklaar Zeezicht Vastgoed in Bursa Mudanya143.700 €4+1 dpMudanya / Bursa