Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon

Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / YomraRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-1Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-2Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-3Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-4Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-5Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-6Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-7Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-8Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-9Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-10Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-11Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-12Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-13Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-14Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-15Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-16Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Vloer Plannen-1
Prijs vanaf 55.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • Trabzon / Yomra
 • 189 m² aan 206 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2
 • 2
 • 12/2018
 • 12
 • Onder Constructie
 • 8 km
 • 2 km
 • 6 km
Immo nr. TRB-106

CAMPAGNE DETAILS

Appartementen met open zeezicht bieden een Nieuwjaars Campagne alleen voor klanten Antalya Homes. Alle appartementen hebben een hoog investerings potentieel dankzij de voordelige ligging.

Om een appartement in dit complex met 10% korting te kopen, dient u het volledige bedrag in contanten te betalen of u kunt een appartement aankopen met de lijstwaarde, betaalplan 50% aanbetaling, 6 maanden betaaltermijn.

De campagne is geldig tot het nieuwe jaar! Bel ons voordat de tijd is verstreken en profiteer van dit grootse aanbod.

Geldig tot 1.2.2019 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 redenen om te kopen

• 20% winstgarantie voor de kopers
• Open zeezicht
• Waardevolle ligging dankzij de nieuwe weg naar ziekenhuis

Investeringsappartementen met Garantie op Winst in Trabzon, Yomra

Deze investeringsappartementen zijn gelegen in Trabzon, Yomra. Yomra is de meest geprefereerde locatie in Trabzon. Yomra vestigt de aandacht op de nabijheid van de zee, de luchthaven en winkelcentra. Deze regio wordt waardevol dankzij de ideale ligging, de nieuwe ziekenhuisweg en vele nieuwe vastgoed projecten.

Er zijn veel sociale en lokale voorzieningen nabij zoals een school, de universiteit, het ziekenhuis, winkelcentra en de moskee. Deze appartementen in Trabzon zijn gelegen op 6 km van de luchthaven Trabzon, op 2 km van de zee en op 8 km van het stadscentrum.

Het wooncomplex bestaat uit 2 dubbele blokken met 12 verdiepingen en in totaal 100 appartementen. Het complex is voorzien van liften, binnen- en buiten parkeerplaatsen, conciërge, kinderspeelplaats, basketbalveld, 24/7 bewakingscamera-systeem en beveiliging, sportcentrum, tennisbaan en een tuin met alkoofs.

Er zijn 2 type appartementen beschikbaar in dit complex

3 slaapkamer appartementen, 189 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

4 slaapkamer appartementen, 206 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

Deze appartementen zijn uitgerust met hoogwaardige materialen zoals airconditioners, internet, douchecabine, garderobekamer en een TV satelliet-systeem.

Algemene Kenmerken van Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon

Appartement / Trabzon / Yomra

LiftIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement55.000 €4+1 Appartement58.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
3 Slaapkamer Vastgoed in Turkije met faciliteiten3 Slaapkamer Vastgoed in Turkije met faciliteiten52.900 €3+1Yomra / TrabzonSleutel Gereed Vastgoed in Trabzon met Betaalbare PrijzenSleutel Gereed Vastgoed in Trabzon met Betaalbare Prijzen52.400 €4+1, 5+1Yomra / TrabzonSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezichtSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht56.700 €2+1, 3+1, 3+1 dp, 5+1Arakli / TrabzonZeezicht Appartementen in TrabzonZeezicht Appartementen in Trabzon57.500 €3+1Yomra / Trabzon
Werken Bij Ons? Welkom!