Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon

Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / YomraRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Trabzon / Yomra - videoRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-1Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-2Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-3Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-4Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-5Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-6Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-7Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-8Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-9Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-10Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-11Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-12Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-13Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-14Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-15Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Interieur Foto-16Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon, Vloer Plannen-1
Prijs vanaf 46.200 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Yomra
 • 189 m² aan 206 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2
 • 2
 • 12/2018
 • 12
 • Onder Constructie
 • 8 km
 • 2 km
 • 6 km
Immo nr. TRB-106

Top 3 Redenen om te Kopen

• 20% winstgarantie voor de kopers
• Open zeezicht
• Waardevolle ligging dankzij de nieuwe weg naar ziekenhuis

Investeringsappartementen met Garantie op Winst in Trabzon, Yomra

Deze investeringsappartementen zijn gelegen in Trabzon, Yomra. Yomra is de meest geprefereerde locatie in Trabzon. Yomra trekt de aandacht door de nabijheid van de zee, de luchthaven en winkelcentra. Deze regio wordt waardevol dankzij de ideale ligging, de nieuwe ziekenhuisweg en vele nieuwe vastgoed projecten.

Er zijn veel sociale en lokale voorzieningen nabij zoals een school, de universiteit, het ziekenhuis, winkelcentra en de moskee. Deze appartementen in Trabzon zijn gelegen op 6 km van de luchthaven Trabzon, op 2 km van de zee en op 8 km van het stadscentrum.

Het wooncomplex bestaat uit 2 dubbele blokken met 12 verdiepingen en in totaal 100 appartementen. Het complex is voorzien van liften, binnen- en buiten parkeerplaatsen, conciërge, kinderspeelplaats, basketbalveld, 24/7u beveiligingssysteem met camerabewaking, sportcentrum, tennisbaan en een tuin met zithoeken.

Er zijn 2 types appartementen beschikbaar in dit complex

3 slaapkamer appartementen, 189 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

4 slaapkamer appartementen, 206 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

Deze appartementen zijn uitgerust met hoogwaardige materialen zoals airconditioners, internet, douchecabine, garderobekamer en een TV satelliet-systeem.

Algemene Kenmerken van Ruime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon

Appartement / Trabzon / Yomra

LiftIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement46.200 €4+1 Appartement49.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezichtSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht45.500 €2+1, 3+1, 3+2 dp, 4+1 dp, 4+2 dp, 5+2 dpArakli / TrabzonNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de LuchthavenNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven44.000 €3+1, 4+1Yalincak / TrabzonZeezicht Appartementen in TrabzonZeezicht Appartementen in Trabzon46.200 €3+1, 4+1Yomra / TrabzonSchitterende Zee- en Natuurzicht Appartementen in TrabzonSchitterende Zee- en Natuurzicht Appartementen in Trabzon46.200 €1+1, 2+1, 3+1Yomra / Trabzon