Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek

Ruime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / CentrumRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Belek / Centrum - videoRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Vloer Plannen-1Ruime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Vloer Plannen-2Ruime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Vloer Plannen-3Ruime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Vloer Plannen-4Ruime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek, Vloer Plannen-5
Prijs 235.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Belek / Centrum
 • 160 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 2
 • 03/2022
 • 2
 • In opbouw
 • 2,8 km
 • 4 km
 • 36 km
Immo nr. AYT-2024

Top 3 redenen om te kopen

• Perfecte optie om in een vrijstaande villa te wonen
• Privézwembaden en tuinen
• En-suite badkamer

Moderne villa's met privézwembaden op slechts 4 km van het strand in Belek

Ruime en modern ontworpen villa's met privézwembaden bevinden zich in Serik, de wijk Belek, waar veel toeristische investeringen worden gedaan. In de regio zijn er luxe woningbouwprojecten en 5-sterren golfhotels. Dankzij golfhotels zijn er alle sociale voorzieningen die u nodig heeft, zoals banken, ziekenhuizen, cafés, restaurants, apotheken, parken in de regio, wat de regio tot een levendig toeristisch centrum maakt.

De villa's in Belek die te koop worden aangeboden, liggen op 2,8 km van het centrum van Belek, 4 km van het beroemde strand van Belek, 9,6 km van Land of Legends, 36 km van de luchthaven van Antalya en 43 km van Kaleiçi.

Gebouwd op een terrein van 2.408 m², bestaat het project uit in totaal 2 geschakelde en 7 vrijstaande villa's.

Soorten villa's

Vrijstaande en geschakelde villa's met 4 slaapkamers hebben een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een balkon en een terras.

Villa's te koop in Belek hebben keukenapparatuur, airconditioning in elke kamer, garderobe, stalen deur, spot- en LED-verlichting, video-intercomsysteem, elektrische rolluiken en TV-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Ruime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek

Villas / Belek / Centrum

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 235.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Vrijstaande villa's te koop met privézwembaden in BelekVrijstaande villa's te koop met privézwembaden in Belek218.500 €4+1 dpKadriye / BelekTriplex Villa dicht bij de golfbanen in BelekTriplex Villa dicht bij de golfbanen in Belek198.000 €4+1 trpCentrum / BelekGemeubileerd Belek Villa te koopGemeubileerd Belek Villa te koop260.000 €4+1 dpKadriye / BelekModerne villa met hoogwaardige apparatuur in Belek KadriyeModerne villa met hoogwaardige apparatuur in Belek Kadriye300.000 €4+1Kadriye / Belek