Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije

Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / CentrumRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Kalkan / Centrum - videoRuime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-1Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-2Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-3Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-4Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-5Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-6Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-7Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-8Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-9Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-10Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-11Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-12Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-13Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-14Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-15Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-16Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-17Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-18Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-19Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-20Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-21Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije, Interieur Foto-22
Prijs vanaf 565.700 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • 6++
 • Makelaarskosten 2%
 • Kalkan / Centrum
 • 360 m² - 460 m²
 • 5+1, 7+1
 • 5, 7
 • 3, 7
 • 2015, 2017
 • 3
 • Instapklaar
 • 600 mt
 • 500 mt
 • 130 km
Immo nr. KLN-053

Hedendaagse Kalkan Huizen met Privé-Schijnwerper Overlopend Zwembad

Huizen bevinden zich een van de vakantieregio's in Kalkan. Kalkan is een prachtig vakantiestadje met zijn natuurlijke, schone lucht, sprankelende zee en spectaculaire schoonheden. Deze regio staat bekend om zijn moderne en luxe villa's. Het is de thuisbasis van vele binnen- en buitenlandse toeristen. Dankzij het gematigde klimaat, kunnen vier seizoenen worden gemaakt van de vakantie in Kalkan. Het is de meest vooraanstaande plaats in de villaverhuursector in de afgelopen jaren.

De luxe huizen in een rustige en hoogwaardige omgeving liggen dicht bij alle sociale voorzieningen. Huizen liggen op korte loopafstand van voorzieningen als school, ziekenhuis, markt, stadscentrum, bakker, strand, café en restaurant. Kalkan centrum is 600 meter, Kalkan Beach Club is 1300 meter, Kalamar Beach Club is 500 meter, Dalaman Airport is 130 km en Antalya Airport ligt op 220 km afstand van deze huizen.

Huizen te koop in Kalkan Turkije hebben een eigen tuin in het wooncomplex. Huis met 5 slaapkamers heeft een oppervlakte van 510 m². Huis met 7 slaapkamers heeft een oppervlakte van 600 m². Deze huizen hebben een overloopzwembad, een eettafel en stoelen, luxe ligstoelen, bijzettafels, parasols, buitendouche, gasbarbecue, garage voor 2 auto's, landschapstuinen aan 3 zijden en een ruim zwembadterras aan de Kalkan-baai. Er is een open park aan de achterkant van het huis met een prachtig uitzicht over de bergen.

Er zijn 3 types beschikbare huizen hier

Vrijstaande woning met 5 slaapkamers is 360 m² met een woonkamer, een open keuken, een toilet, 5 en-suite badkamers, een speelkamer (pooltafel, tafeltennis, tafelvoetbal, bioscoop), een Frans balkon, een balkon en een terras.

* Het huis behaalt momenteel een huurinkomen van ongeveer 30.000 GBP tijdens het seizoen.

Vrijstaande woning met 7 slaapkamers is 450 m².

Op de benedenverdieping; er is een speelkamer (pooltafel, tafeltennis, tafelvoetbal, bioscoop). Op de begane grond; Er is een woonkamer, een open keuken, een toilet en een terras bij het zwembad. Op de eerste verdieping; Er zijn 3 slaapkamers met een en-suite badkamer en 2 balkons. Op de tweede verdieping; 2 slaapkamers met een en-suite badkamer en 3 balkons. Op de dakverdieping; er zijn twee slaapkamers met en-suite badkamer, een wasruimte en 2 terrassen.

* Het huis behaalt momenteel een huurinkomen van ongeveer 50.000 GBP tijdens het seizoen.

Vrijstaande woning met 7 slaapkamers is 460 m².

Op de benedenverdieping; er is een speelkamer (pooltafel, tafeltennis, tafelvoetbal, bioscoop). Op de begane grond; Er is een woonkamer, een open keuken, een toilet en een terras bij het zwembad. Op de eerste verdieping; Er zijn 3 slaapkamers met een en-suite badkamer en 2 balkons. Op de tweede verdieping; 2 slaapkamers met een en-suite badkamer en 3 balkons. Op de dakverdieping; Er zijn 2 slaapkamers met een en-suite badkamer, een wasruimte en 2 terrassen.

* Het huis behaalt momenteel een huurinkomen van ongeveer 40.000 GBP gedurende het seizoen.

Alle huizen zijn de perfecte combinatie van stijl, exclusiviteit en gemak met hun architectuur. Volledig ingerichte huizen hebben een stalen deur, moderne keuken en apparatuur, zonnepaneel voor warm water, airconditioning, internetaansluiting, TV-satellietsysteem, aluminium en glazen balkonbarrières, douchecabine, LED-verlichting, open haard en garderobekamer. Het dakterras van huizen biedt uitzicht op de omliggende bergen, de stad Kalkan, de haven en de zee.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Ruime Volledig Ingerichte Huizen in Kalkan Turkije

Villas / Kalkan / Centrum

ZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinAirconditioningTV SatellietDoucheMeubelenBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (500-1.000 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

5+1 Villas565.700 €6+1 Villas681.100 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Goed Ontworpen Moderne Villa in Kalkan TurkijeGoed Ontworpen Moderne Villa in Kalkan Turkije547.200 €4+1Centrum / KalkanRuime luxe villa's met overloopzwembad in KalkanRuime luxe villa's met overloopzwembad in Kalkan518.400 €3+1 trp, 4+1 dp, 4+2 dpCentrum / KalkanAtlantis VillaAtlantis Villa635.000 €4+1 dpCentrum / KalkanKwaliteits Vrijstaande Villas met Infinity Zwembad in KalkanKwaliteits Vrijstaande Villas met Infinity Zwembad in Kalkan635.000 €4+1 dpCentrum / Kalkan