Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer

Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Istanbul / KucukcekmeceRustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Istanbul / Kucukcekmece - videoRustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Istanbul / Kucukcekmece - videoRustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Istanbul / Kucukcekmece - videoRustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Istanbul / Kucukcekmece - videoRustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Istanbul / Kucukcekmece - videoRustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Istanbul / Kucukcekmece - videoRustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-1Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-2Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-3Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-4Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-5Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-6Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-7Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-8Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-9Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-10Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-11Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-12Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-13Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-14Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-15Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-16Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-17Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-18Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-19Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-20Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-21Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Interieur Foto-22Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Vloer Plannen-1Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Vloer Plannen-2Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 111.600 €Geverifieerde prijsPrijs update op 7.09.2020
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 122 m² - 151 m²
 • 3+1
 • 1
 • 1
 • 12/2019
 • 14
 • Klaar om te verhuizen
 • 100 mt
 • 8 km
Immo nr. IST-221

Top 3 Redenen om te Kopen

• Een uitstekende locatie voor investeringen
• Prachtig uitzicht op het meer
• Redelijke prijzen volgens kwaliteit

Meerzicht Appartementen in Istanbul Bieden Comfortabele Leefruimte

İstanbul appartement is gelegen in het centrum van een van de mooiste en meest toegankelijke locaties van de stad, aan de oevers van het Küçükçekmecemeer. Küçükçekmece is een groot en modern gebied waar al duizenden mensen hun intrek hebben genomen in luxe wooncomplexen. De waarde van deze wijk met luxe woningbouwprojecten neemt met de dag toe. Dankzij de nabijheid van E-5 en TEM is vervoer zeer eenvoudig.

Appartementen in Istanbul dichtbij alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals TEM, E-5 en 3de perimeter wegverbindingen, winkel- en evenementencentra, openbaar vervoer, luchthaven- en onderwijs- en gezondheidsdiensten. Deze appartementen liggen op 8 km van de internationale luchthaven Atatürk, op 2 km van de snelweg E5, op 6,5 km van de Universiteit van Istanbul en op 10 km van de TEM-snelweg.

Ziekenhuizen in de regio: Private Batıgöz Oogheelkundig Hospitaal, Private VM Medical Park Ziekenhuis Florya, Aras Medisch Centrum, Rumeli Hospitaal, Medipol universiteit Sefaköy Hospitaal, Private Doğan Hospitaal, Biruni universiteit Medische faculteit Hospitaal, Private Vera Medisch centrum, Europa Oogheelkundig Hospitaal Florya, Private Rumeli Hospitaal, en Doğuş Medisch centrum.

Scholen in de regio: Sefaköy Sınav Basis middelbare school Florya Doğa College, Uğur College, Arel universiteit Sefaköy Campus, Florya Final Scholen, Private Balkaya Health Vocational middelbare school, Mev College, Florya College, İstanbul universiteit Avcılar Campus, Arel universiteit, en Kemerburgaz Universiteit.

Winkelcentra in de regio: Winkelcentrum İstanbul, Aqua Park, ArmoniPark, Metropol, Çetinler, KoruFlorya en Torium.

Het gezinsvriendelijke complex heeft een landoppervlakte van 5.000 m² en een totaal bouwoppervlakte van 30.000 m². Het complex bestaat uit 3 blokken met 14 verdiepingen met in totaal 200 ruime appartementen en 6 commerciële panden. Het complex biedt comfortabele 2+1 en 3+1 appartementen tussen de 59 m2 en 149 m2. Deze appartementen bieden veel recreatieve voorzieningen, zoals binnen- en buitenparkeerplaatsen, groene zones, een speeltuin, wandelpaden, een fitnesscentrum, een sociale ruimte, een vergaderruimte, een café, een restaurant, een winkelstraat, een lift, een waterzuivering , wateropslagtank, beveiligde toegang, 24/7u beveiligingssysteem met bewakingscamera.

Soorten appartementen

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte of een open keuken en een badkamer. (Sommige appartementen met 2 slaapkamers hebben een toilet en een balkon.)

Appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een toilet, een badkamer en een balkon. (Sommige appartementen met 3 slaapkamers hebben opslag.)

Alle appartementen in Küçükçekmece zijn voorzien van een stalen deur, video-intercom, hoge brede ramen en balkons, draadloos internet, glasvezel-internet infrastructuur, aardgas, kabel-tv, TV-satellietsysteem, centraal verwarmd water en een warmtekostenverdeler.

Neemt u contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Rustige Istanbul Appartementen aan Rand van Meer

Appartement / Istanbul / Kucukcekmece

LiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 111.600 €*Prijs update op 7.09.2020 14:08:02

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Istanbul Appartementen dichtbij Snelwegen in BagcilarIstanbul Appartementen dichtbij Snelwegen in Bagcilar110.500 €2+1, 3+1Bagcilar / IstanbulLuxe Appartementen met Opmerkelijke Ligging in IstanbulLuxe Appartementen met Opmerkelijke Ligging in Istanbul110.300 €2+1, 3+1, 4+1Kagithane / IstanbulAppartementen met Opvallend Landschap in IstanbulAppartementen met Opvallend Landschap in Istanbul113.900 €2+1, 4+1Beylikduzu / IstanbulMooie Design Appartementen in Istanbul 10 min v/d BosporusMooie Design Appartementen in Istanbul 10 min v/d Bosporus115.300 €Std, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1Sariyer / Istanbul