Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Seafront Ground For Sale

Seafront Ground For Sale, Alanya / MahmutlarSeafront Ground For Sale, Alanya / Mahmutlar - videoSeafront Ground For Sale, Alanya / Mahmutlar - videoSeafront Ground For Sale, Alanya / Mahmutlar - videoSeafront Ground For Sale, Alanya / Mahmutlar - videoSeafront Ground For Sale, Alanya / Mahmutlar - videoSeafront Ground For Sale, Alanya / Mahmutlar - video
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Alanya / Mahmutlar
  • 2570 m²
  • 6 km
  • 10 m
  • 15 km
Immo nr. ARSA-017

Beachfront Grond te koop in Alanya


Zeer aantrekkelijk perceel net door de zee en met een prachtig uitzicht op de bergen te koop in Mahmutlar, Alanya. Het is gelegen in korte afstand van Mahmutlar centrum waar je een commerciële en recreatieve doeleinden. Er is een hoofdweg naast het perceel dat direct verbinding met Antalya en Gazipasa Airport.There is een tunnel doorgang onder de weg naar het strand.


Het is totaal 2.570 m2 en geschikt voor de bouw van commerciële of residentiële purposes.You kan gebouwd 42 eenheden van grote 2 slaapkamer appartementen met grote balkons kijken in de richting van de zee.

Prijs Schatting van de kust van de standplaats:


In Comperes naar andere gronden en projecten in de Mahmutlar Gewest en als gevolg van de ligging van de grond een verwachte verkoopprijs ligt rond 2.000.000 euro.

Algemene Kenmerken van Seafront Ground For Sale

Luchthaven (0-50 km.)
KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Seafront Ground For SaleSeafront Ground For Sale
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Zeezicht Grond Kopen in TurkijeZeezicht Grond Kopen in Turkije2.588.000 €Konakli / AlanyaCommercieel Grond te koop in TurkijeCommercieel Grond te koop in Turkije2.808.000 €Konakli / Alanya