Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya

Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / DosemealtiSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-1Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-2Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-3Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-4Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-5Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-6Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-7Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-8Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-9Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-10Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-11Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-12Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-13Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-14Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-15Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-16Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-17Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-18Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-19Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-20Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-21Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya, Interieur Foto-22
Prijs 106.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Dosemealti
 • 200 m²
 • 3+1
 • 3
 • 5
 • Instapklaar
 • 18 km
 • 25 km
 • 31 km
Immo nr. AYT-778

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dichtbij de weg naar Korkuteli 
• Kalme regio
• Gunstige prijzen

Tweelingvilla's in een Rustige Zone van Antalya Döşemealtı

De villa's zijn gelegen in Döşemealtı, Antalya. Deze regio wordt omringd door een natuurlijke schoonheid en historische plaatsen. Döşemealtı heeft zich goed ontwikkeld dankzij de interesse van investeerders en kopers. Vanwege het zachte klimaat ten opzichte van het stadscentrum en de ligging in de natuur vormt deze regio de favoriete locatie van Antalya.

Villa's in Antalya liggen op 31 km van de internationale luchthaven van Antalya, op 25 km van de zee en op 18 km van het stadscentrum. Tevens bevinden deze villa's zich in de buurt van Termessosbos, markt en restaurants.

De 4 tweelingvilla's bevinden zich op een terrein van 1.000 m². Het complex heeft een parkeerplaats, een zwembad, een wateropslagtank en een goed ontworpen tuin.

Er is slechts één type villa beschikbaar in dit complex

3 slaapkamer villa's zijn 200 m² met een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 5 balkons.

Villa's zijn voorzien van internetverbinding, ligbad, garderobekamer, stalen deur, jacuzzi en een douchecabine.

Algemene Kenmerken van Sleutelklare Villa's Ingebed in Natuur in Antalya

Villas / Antalya / Dosemealti

ZwembadIn een complexParkeerplaatsTuinDoucheBadkuipEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 106.000 €*Prijs update op 9.02.2021 10:36:06

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuw gebouwde 4 + 1 huizen met investeringsmogelijkheid in AksuNieuw gebouwde 4 + 1 huizen met investeringsmogelijkheid in Aksu119.000 €4+1 trpAksu / AntalyaVrijstaand Huis Omgeven door Groen in DosemealtiVrijstaand Huis Omgeven door Groen in Dosemealti159.300 €5+1Dosemealti / AntalyaDeluxe villa's dichtbij voorzieningen in Döşemealtı AntalyaDeluxe villa's dichtbij voorzieningen in Döşemealtı Antalya167.500 €4+1 dpDosemealti / AntalyaVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in AntalyaVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya195.500 €5+1 trpDosemealti / Antalya