Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya

Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Antalya / KonyaaltiSleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-1Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-2Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-3Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-4Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-5Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-6Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-7Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-8Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-9Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-10Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-11Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-12Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-13Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-14Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-15Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-16Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-17Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-18Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-19Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-20Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-21Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya, Interieur Foto-22
Prijs 125.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Konyaalti
 • 180 m²
 • 4+1 dp
 • 2
 • 2
 • 2009
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 9 km
 • 700 mt
 • 24 km
Immo nr. AYT-982

Top 3 redenen om te kopen

• Op loopafstand van de zee
• Ruime en verzorgde woonruimtes
• Dichtbij sociale voorzieningen

Ruim pand op een gewenste locatie van Antalya

Onroerend goed te koop is gelegen in Konyaalti, een van de meest gunstige locaties van Antalya. Konyaalti vestigt de aandacht op de nabijheid van het strand, parken verweven met de natuur en biedt een kwalitatief leven met luxe vastgoedprojecten dicht bij alle voorzieningen.

Sleutelklare woning ligt op slechts een steenworp afstand van het strand, markten, openbare bazaars, restaurants, cafés, apotheken, scholen, fitnesscentra, winkels, enz. De woning ligt op 700 meter van het strand, 3 km van Metro Grossmarket, 9 km van het stadscentrum en 24 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het wooncomplex bestaat uit 2 blokken met 4 verdiepingen. Het complex heeft een parkeerplaats buiten, conciërge, zithoek, zwembad, kinderbad, lift, mooi aangelegde tuin en toegangsdeur met wachtwoord.

Er is hier slechts één type beschikbaar appartement

Het duplexappartement met 4 slaapkamers is 180 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een balkon en een terras.

Onroerend goed in Konyaalti te koop heeft airconditioning voor elke kamer, internetsysteem, douche, keukenapparatuur, zonwering, satelliet-tv-systeem, aardgasinfrastructuur, video-intercom, laminaatvloeren, stalen deur, dubbele beglazing PVC en spotverlichting.

Algemene Kenmerken van Sleutelklare woning dichtbij het Konyaalti-strand in Antalya

Appartement / Antalya / Konyaalti

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (500-1.000 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 125.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gloednieuwe ruime flat te koop in Konyaalti AntalyaGloednieuwe ruime flat te koop in Konyaalti Antalya123.100 €3+1Konyaalti / AntalyaHoge Kwaliteit Vastgoed te Koop in Konyaalti, AntalyaHoge Kwaliteit Vastgoed te Koop in Konyaalti, Antalya119.000 €2+1Konyaalti / AntalyaPerfect gelegen ruime appartementen in Muratpaşa AntalyaPerfect gelegen ruime appartementen in Muratpaşa Antalya129.300 €6+1 dpCentrum / AntalyaRiverside Concept HuizenRiverside Concept Huizen130.000 €Std, 1+1Konyaalti / Antalya