Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul

Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Istanbul / EyupSlim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Istanbul / Eyup - videoSlim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Istanbul / Eyup - videoSlim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Istanbul / Eyup - videoSlim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Istanbul / Eyup - videoSlim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Istanbul / Eyup - videoSlim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Istanbul / Eyup - videoSlim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Istanbul / Eyup - videoSlim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-1Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-2Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-3Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-4Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-5Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-6Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-7Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-8Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-9Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-10Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-11Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-12Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-13Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-14Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-15Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-16Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-17Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-18Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-19Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-20Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-21Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Interieur Foto-22Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-1Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-2Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-3Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-4Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-5Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-6Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-7Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-8Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-9Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-10Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-11Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-12Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-13Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul, Vloer Plannen-14
Prijs vanaf 185.100 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Eyup
 • 215 m² - 280 m²
 • 4+1 dp, 5+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 04/2021
 • Onder Constructie
 • 10 km
 • 22 km
Immo nr. IST-312

Top 3 Redenen om te Kopen

• 24/7 beveiliging
• Snel ontwikkelende regio
• Niet te missen kans voor investering

Onroerend Goed in Residentieel Complex Ontworpen met Horizontale Architectuur in Eyüp

De Eyüp appartementen bevinden zich in één van de snelst groeiende districten van Istanbul. Eyüp is de meest populaire regio voor beleggers met de dagelijks verbeterende infrastructuur en faciliteiten. Alle gewenste dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, variërend van restaurants, ziekenhuizen, scholen, winkelcentra, universiteiten, colleges, supermarkten en groothandels. Tevens biedt de regio door middel van de TEM snelweg een goede verbinding met de rest van de stad.

Appartementen in Eyüp verzekeren eenvoudige toegang tot zakencentra en scholen vanwege de nabijheid van openbaar vervoer en verbindingswegen. Deze nieuwbouw appartementen liggen op 10 km afstand van de Fatih Sultan Mehmet brug, 7 km van Levent en Maslak, 32 km van de 3de internationale luchthaven, 11 km van Taksim, 12 km van de Bosporusbrug en 22 km van Atatürk internationale luchthaven.

Scholen in de regio: İstanbul Bilgi universiteit, Nişantaşı universiteit, İstanbul commerciële universiteit, Haliç universiteit, Okyanus College, Devran College, privaat Atabek College, privaat Kardelenler kleuterschool, Mavigün college, Doğa scholen en Ahmet Edip Önder speciaal Onderwijs scholing en centrum voor beroepseducatie.

Winkelcentra in de regio: Vialand, Eyüp Park, White Hill, Biz Cevahir Haliç winkelcentrum en Istanbul entertainment- en wooncentrum.

Ziekenhuizen in de regio: privaat Yıldız academisch ziekenhuis, privaat Başarı ziekenhuis, Bilge ziekenhuis, privaat Duygu ziekenhuis en Europees privaat Şafak ziekenhuis.

Het residentiële project met horizontale architectuur bestaat uit 5 blokken met in totaal 279 appartementen. Dit onroerend goed in Istanbul is voorzien van een overdekt zwembad, een sauna, een stoombad, een Turks bad, een karaoke ruimte, een kinderspeelplaats, een fitnesscentrum, brand- en gasalarmen, een winkelstraat, congiërgediensten en een professioneel beveiligingsteam.

Soorten appartementen

De appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte of open keuken en een badkamer. (Sommige appartementen met 2 slaapkamers hebben een balkon.)

Tuin duplex appartementen met 2 slaapkamers.

Tuin duplexen met 2,5 slaapkamers.

Tuin duplexen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een terras.

Terrasappartementen met 3 slaapkamers.

Dak duplexen met 3 slaapkamers.

Tuin duplexen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een balkon en een terras.

Dak duplexen met 4 slaapkamers.

Tuin duplexen met 5 slaapkamers.

Dak duplexen met 5 slaapkamers.

Dak duplexen met 6 slaapkamers.

Elk appartement biedt onberispelijke details voor een bevoorrecht leven. Deze appartementen zijn uitgerust met een stalen deur, een smart-home systeem, een douchecabine en een garderobekamer.

Neemt u contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Slim Vastgoed op Centrale Locatie in Istanbul

Appartement / Istanbul / Eyup

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

4+1 Appartement185.100 €5+1 Appartement234.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Minimalistische Appartementen dicht bij voorzieningen in IstanbulMinimalistische Appartementen dicht bij voorzieningen in Istanbul184.800 €1+1, 2+1 Bakirkoy / IstanbulEco-Vriendelijke Vastgoed op Prachtige Locatie van IstanbulEco-Vriendelijke Vastgoed op Prachtige Locatie van Istanbul183.300 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dpEyup / IstanbulKunstzinnig Concept Appartementen Basin Express Weg IstanbulKunstzinnig Concept Appartementen Basin Express Weg Istanbul186.500 €2+1Bagcilar / IstanbulSlimme appartementen bieden een comfortabel leven in IstanbulSlimme appartementen bieden een comfortabel leven in Istanbul187.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Kadikoy / Istanbul