Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya

Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bursa / MudanyaSnijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bursa / Mudanya - videoSnijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bursa / Mudanya - videoSnijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-1Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-2Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-3Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-4Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-5Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-6Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-7Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-8Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-9Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-10Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-11Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Bouw Fotos-12Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-1Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-2Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-3Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-4Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-5Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-6Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-7Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-8Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-9Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-10Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-11Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-12Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya, Vloer Plannen-13
Prijs vanaf 44.400 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Mudanya
 • 54 m² - 100 m²
 • 2+1
 • 1
 • 2
 • 12/2020
 • 6
 • Onder constructie
 • 27 km
 • 400 mt
 • 77 km
Immo nr. BRS-037

Top 3 Redenen om te Kopen

 Speciaal ontworpen kwaliteitsvolle binnenhuisarchitectuur
 Adembenemend uitzicht op de natuur
 Kans om appartementen te kopen met betaalbare prijzen

Praktisch Ontworpen Appartementen met Verbazingwekkende Architectuur in Bursa, Mudanya

De appartementen in Bursa situeren zich in Mudanya. Bursa is een prachtige stad, verweven met natuurlijke schoonheden, groen landschap, historisch erfgoed en biedt een rustige omgeving om te leven. De regio is tevens populair vanwege het skicentrum en de aanwezige thermische baden.

Authentieke appartementen bevinden zich op 400 mt van zee, 700 mt naar het Burgaz Altınkum strand, 1,5 km naar IDO veerboot haven, 5,5 km naar BUDO veerboot haven, 27 km naar Bursa centrum, 52 km naar Uludağ skicentrum en 77 km naar de internationale Bursa luchthaven.

Het residentieel complex is gebouwd op een oppervlakte van 10.200 m², waarvan 3.257 m² resientieel is en 1.600 m² bestelmd als groen gebied. Het complex bestaat uit 3 blokken met in totaal 78 appartementen. Het gebouw biedt tal van luxe voorzieningen zoals een gesloten parkeergarage, cafetaria, kinderspeelplaats, brand- en rookmeldinstallatie in gemeenschappelijke ruimtes, 24/7 beveiligingsysteem met bewakingscamera, veiligheidsdeur bij de ingang, open zwembad met douches, lift, fitnesscentrum, sauna, kinderspelcentrum en een ngerichte tuin.

Soorten flats

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon. (Sommige van de appartementen met 1 slaapkamer hebben 2 balkons.)

De appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

3 slaapkamer appartementen.

De appartementen voorzien van een prachtig design zijn uitgerust met kwaliteitsvol materiaal zoals regenwaterafvoer, stalen deur, TV-satelliet systeem, video-intercom, internet, airconditioning, aardgassysteem, vloerverwarming, LED-verlichting, garderobe, badkamer en keukenkastjes, laminaat vloeren, keramische vloeren, keukenapparatuur, kwarts keukenblad, water- en geluidsisolatie, gas-, rook-, water- en inbraakalarmsysteem.

Algemene Kenmerken van Snijkantflats op de geweldige locatie van Bursa Mudanya

Appartement / Bursa / Mudanya

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningTV SatellietDoucheKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (500-1.000 m.)Zeezicht
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 44.400 €*Prijs update op 25.02.2021 18:00:40

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Uitstekende Flats met Bergzicht in Bursa OsmangaziUitstekende Flats met Bergzicht in Bursa Osmangazi40.200 €1+1Osmangazi / BursaVolledig ingerichte investeringsappartementen in BursaVolledig ingerichte investeringsappartementen in Bursa32.300 €2+1 Nilufer / BursaSleutelklare appartementen op centrale locatie in BursaSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa44.500 €2+1Nilufer / BursaBetaalbaar luxe onroerend goed in Bursa OsmangaziBetaalbaar luxe onroerend goed in Bursa Osmangazi48.700 €2+1Osmangazi / Bursa