Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Speciaal Appertementen in een Edele District

Speciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / EyupSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Istanbul / Eyup - videoSpeciaal Appertementen in een Edele District, Interieur Foto-1Speciaal Appertementen in een Edele District, Interieur Foto-2Speciaal Appertementen in een Edele District, Interieur Foto-3Speciaal Appertementen in een Edele District, Interieur Foto-4Speciaal Appertementen in een Edele District, Vloer Plannen-1Speciaal Appertementen in een Edele District, Vloer Plannen-2Speciaal Appertementen in een Edele District, Vloer Plannen-3Speciaal Appertementen in een Edele District, Vloer Plannen-4Speciaal Appertementen in een Edele District, Vloer Plannen-5Speciaal Appertementen in een Edele District, Vloer Plannen-6
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Eyup
 • 56 m² aan 251 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 06/2016
 • 11
 • UITVERKOCHT
 • 2 km
 • 15 km
Immo nr. IST-088

Comfortabele en luxe appartementen in een Kostelijk Wijk

Comfortabele en luxe appartementen zijn gelegen in Eyup/Istanbul. Eyup is het een van de meest centrale wijken van Istanbul.

U wordt omringd door historische Istanbul

Speciale appartementen liggen op slechts 5 km naar Eyup Sultan-moskee. Eyüp Sultan-moskee is een van de beroemde moskeeën in Istanbul, staande op de Gouden Hoorn vanaf 1458.

Eyüp ook dicht bij de meest historische en toeristische gebied Sultan Ahmet. U kunt de meest bekende toeristische plaatsen zoals het Topkapi Paleis, de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee, de Turkse en Islamitische Kunst Museum, de Basilica Cisterne in Sultan Ahmet-plein te vinden.

Speciale appartementen zijn op een loopafstand naar één van de belangrijkste entertainment centra Vialand in Istanbul. Vialand is 1de grootste pretpark van Turkije en de 2de grootste in de wereld.

Exclusief Appartementen wacht op u

Speciale appartementen gelegen in 1772 m² gebied, is geschaafd 2 blok met 124 appartementen en 9 commerciële eenheden. Appartementen bestaan uit 1+1, 2+1, 2+1 duplex, 3+1, 3+1 duplex, 4+1, 4+1 duplex en 5+1 duplex types.

In dit project luxe geherdefinieerd. Voor een fit en gezond leven, kunt u uw tijd doorbrengen in het sportcentrum, een eigen sauna of Finse bad. 24 uurs beveiliging en parkeergelegenheid veel zijn enkele van de voorrechten die u wacht.

Deze appartementen zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Speciaal Appertementen in een Edele District

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadAirconditioningTV SatellietEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (500-1.000 m.)Strand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul