Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus

Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Istanbul / BesiktasSpeciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Istanbul / Besiktas - videoSpeciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Istanbul / Besiktas - videoSpeciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Interieur Foto-1Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Interieur Foto-2Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Interieur Foto-3Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Interieur Foto-4Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Interieur Foto-5Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Interieur Foto-6Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Interieur Foto-7Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus, Interieur Foto-8
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Besiktas
 • 103 m² aan 140 m²
 • 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1
 • 2015
 • 5
 • UITVERKOCHT
 • 500 mt
 • 25 km
Immo nr. IST-087

Speciaal ontworpen en ingerichte appartementen in Ortaköy

Speciaal ontworpen en ingerichte appartementen liggen in Besiktas / Ortakoy naast de Bosporus. Het bestaat uit een gerestaureerd historisch gebouw en een nieuw gebouw.

Ortakoy is de mooiste en de meest waardevolle wijk van Istanbul. In Ortakoy blijft leven 24 uur. Er zijn tal van winkels, café-restourants, cadeauwinkels, bazaars serveren tot laat in de nacht. Op de ochtend kunt u een wandeling met een prachtig uitzicht op de Bosporus van Ortaköy te hebben. Ortaköy is ook beroemd om zijn historische en toeristische gebieden zoals Historical Ortakoy Moskee, Yildiz Forest & Park en Ciragan Palace.

Speciaal ingerichte appartementen bestaan uit twee blokken, een van wordt gerestaureerd historisch gebouw en een nieuw gebouw. Totale bouw gebied is 1.503 m². Er zijn 8 zeer speciaal ontworpen appartementen in moderne appartementen. Hoogwaardige materialen worden gebruikt om de elk punt van deze appartementen te ontwerpen. Alle appartementen omvat een wasmachine, airconditioning en keukenapparatuur accepteren vuilophaal, refrigirator enz.

Er zijn 2 soorten appartementen zijn beschikbaar in luxe appartementen;

2 + 1 appartementen variërend tussen 103 m² en 125 m² met een woonkamer, een dichte keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

3 + 1 penthouse duplex appartementen zijn 170 m² en 171 m² met een woonkamer, een dichte keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een berging.

Deze appartementen zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Speciaal Ingerichte Appartementen Naast de Bosporus

LiftConciergeOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraAirconditioningKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (0-500 m.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul