Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl

Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Antalya / DosemealtiSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Antalya / Dosemealti - videoSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Antalya / Dosemealti - videoSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Antalya / Dosemealti - videoSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Antalya / Dosemealti - videoSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Antalya / Dosemealti - videoSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Antalya / Dosemealti - videoSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Antalya / Dosemealti - videoSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-1Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-2Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-3Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-4Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-5Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-6Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-7Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-8Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-9Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-10Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Interieur Foto-11Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Bouw Fotos-1Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Bouw Fotos-2Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Bouw Fotos-3Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Bouw Fotos-4Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Bouw Fotos-5Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Vloer Plannen-1Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Vloer Plannen-2Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Vloer Plannen-3Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl, Vloer Plannen-4
520.300 € % 12
Prijs 455.900 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Dosemealti
 • 450 m²
 • 5+1 dp
 • 3
 • 3
 • 11/2022
 • 2
 • In opbouw
 • 2 km
 • 20 km
 • 27 km
Immo nr. AYT-2100

CAMPAGNE DETAILS

Hoge kwaliteit villa's met slimme systemen hebben een speciale korting voor de lancering! De details van de speciale actie zijn als volgt:

• De verkoopprijs van de villa's daalt van 5.250.000 TL naar 4.600.000 TL.

De campagne is beperkt in de tijd en geldig voor slechts 2 villa's. Ook biedt het project een 50% aanbetaling en 18 maanden afbetaling optie voor gemakkelijke betaling.

Haast u om te profiteren van de verlaagde prijs, bel ons vandaag nog en begin uw nieuwe leven in Antalya!

Geldig tot 17.05.2021 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te kopen

• Privéleven weg van de stadsdrukte
• In complex met beveiliging en overdekte parkeerplaatsen
• Prive zwembad en speciaal ontwerp voor privacy

Vrijstaande villa's met liften in een complex vol voorrechten in Antalya

Speciaal ontworpen villa's met slimme systemen zijn gelegen in Döşemealtı, in een bevoorrechte regio vol groen en particuliere residentiële ontwikkelingen in Antalya. Nieuwe ontwikkelingen en de natuurlijke omgeving in de regio maken Döşemealtı een uitstekende plek, niet alleen als een investering, maar ook voor permanente bewoning doeleinden. Antalya villa's te koop zijn 2 km naar Döşemealtı centrum, 1,5 km naar Antalya-Burdur snelweg, 3,5 km naar Private Termessos ziekenhuis, 5 km naar Orfe Horse Farm, 22 km naar het centrum van de stad, 20 km naar het strand, en 27 km naar Antalya International Airport.

Het villa project bestaat uit 10 vrijstaande villa's en is gebouwd op een 5.000 m² grondoppervlakte. Het project is ontwikkeld met respect voor de privacy van de bewoners, daarom zijn de buitenmuren gebouwd als 2,70 meter. Er zijn vele unieke kenmerken die u niet kunt vinden in andere projecten, zoals een eigen parkeerplaats voor 3 auto's (een van hen voor elektrische voertuigen), ventilatie en brandblussysteem voor elke overdekte parkeerplaats, 24,5 m² zwembad, 39,5 m² terras bij het zwembad, verlichtingssysteem voor elke villa. Alle villa's hebben hun eigen 500 m² grondoppervlak en 117,5 m² tuinoppervlak. Bovendien biedt het complex wandelpaden, speciaal ontworpen landschappen, speeltuinen, 24-uurs ononderbroken generator systemen, een watertank die kan worden gebruikt wanneer het water uitvalt, 24-uurs beveiliging diensten, en beveiligingscamera's.

Antalya villa's te koop bestaan uit een hobbyruimte, een was-en strijkruimte, een kelder, en opslag op de kelderverdieping; een woonkamer, een aparte keuken, een slaapkamer, een toilet, en een wintertuin op de begane grond; 3 slaapkamers, 2 kleedkamers, 3 en-suites en 2 balkons op de eerste verdieping. Er is een slaapkamer op de dakverdieping. De villa's zijn uitgerust met smart home systemen, vloerverwarmingssystemen, een lift, keukenapparatuur (koelkast, wasmachine, droger, vaatwasser), VFR verwarming- en koelsystemen, centrale stofzuigsystemen, geïsoleerde baksteen aan de gevels, laminaat en keramische vloeren, douchecabines, een stalen deur, video-intercomsystemen, led- en spotverlichting.

Algemene Kenmerken van Speciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl

Villas / Antalya / Dosemealti

LiftZwembadIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

520.300 €% 12  Prijs 455.900 €*Prijs update op 17.04.2021 13:55:17

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van AntalyaLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya440.000 €3+1, 4+1Konyaalti / AntalyaLuxe duplex villa's met privézwembad in Antalya DöşemealtıLuxe duplex villa's met privézwembad in Antalya Döşemealtı401.400 €4+1 dpDosemealti / AntalyaInvesteringsvilla's dicht bij de luchthaven en stranden in LaraInvesteringsvilla's dicht bij de luchthaven en stranden in Lara460.300 €4+1 trpLara / AntalyaRuime Antalya Villa met Privézwembad in DöşemaltıRuime Antalya Villa met Privézwembad in Döşemaltı475.700 €9+1Dosemealti / Antalya