Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht

Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / ArakliSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Trabzon / Arakli - videoSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-1Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-2Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-3Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-4Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-5Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-6Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-7Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-8Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-9Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-10Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-11Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-12Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-13Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-14Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-15Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-16Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-17Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-18Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-19Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-20Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-21Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht, Interieur Foto-22
Prijs vanaf 31.500 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Arakli
 • 120 m² - 250 m²
 • 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1, 3
 • 12/2019
 • 5
 • Klaar om te verhuizen
 • 33 km
 • 500 mt
 • 30 km
Immo nr. TRB-112

Top 3 Redenen om te Kopen

• Appartementen én villaopties in hetzelfde project
• Makkelijke toegang tot sociale voorzieningen
• Valleiproject op 500m van zee

Vallei Project Appartementen in Trabzon, Araklı Dichtbij Sociale Voorzieningen

De woningen zijn gelegen in Araklı, een district van Trabzon. Araklı wordt omringd door notentuinen. Spectaculair ontworpen Trabzon vastgoed te koop ligt dichtbij alle nodige faciliteiten ver weg van het stadslawaai en dichtbij alle sociale en dagelijkse voorzieningen. Araklı biedt u talrijke privileges en een comfortabel leven.

Veel sociale voorzieningen zoals de moskee, apotheek, ziekenhuis, bank, school, lokale markten, winkels en bushaltes liggen op wandelafstand van dit project. De accommodaties bevinden zich op 30 km van de internationale luchthaven Trabzon, op 500 meter van de zee, op 33 km van het centrum van Trabzon, op 29 km van het busstation en op wandelafstand van het centrum van de stad Araklı.

Het complex bevat 6 blokken met 5 verdiepingen en 8 villa's. Het valleiproject biedt tal van faciliteiten, zoals een lift, open parkeerplaats, conciërge, beveiliging, 24/7 bewakingscamerasysteem, lift en een goed ontworpen tuin.

Soorten appartementen

De appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer en een balkon.

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer en een balkon.

3+2 duplex appartementen.

4+2 duplex appartementen.

De goed ontworpen huizen zijn uitgerust met veel faciliteiten zoals een douchecabine, internetinfrastructuur en een TV-satellietsysteem.

* Appartementen in Trabzon, Araklı bieden een jaarlijkse huurgarantie van 25.000 TL.

Algemene Kenmerken van Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht

Appartement / Trabzon / Arakli

LiftIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheInternetBalkonAparte keukenZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement31.500 €3+1 Appartement47.600 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Comfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project28.900 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / TrabzonGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties25.100 €1+1, 3+1 duplex, 3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonInvesteringsappartementen met rijke sociale voorzieningen in TrabzonInvesteringsappartementen met rijke sociale voorzieningen in Trabzon32.700 €2+1, 3+1Akcaabat / TrabzonEigentijdse Appartementen met Zeezicht in TrabzonEigentijdse Appartementen met Zeezicht in Trabzon34.700 €2+1, 3+1Ortahisar / Trabzon