Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa

Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bursa / NiluferStad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-1Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-2Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-3Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-4Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-5Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-6Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-7Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-8Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-9Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Bouw Fotos-10Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Vloer Plannen-1Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Vloer Plannen-2Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 178.400 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 300 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 2
 • 04/2020
 • 2
 • Onder constructie
 • 11 km
 • 24 km
 • 60 km
Immo nr. BRS-025

Top 3 Redenen om te Kopen

• Prachtig uitzicht op stad & bos
 Steeds frisse lucht thuis
 Boutique levensstijl verweven met bos

Bursa Huizen Omgeven door Bosgebied in Rustige Omgeving van Nilüfer

De luxe huizen zijn gelegen in Bursa, Nilüfer. Nilüfer is een beroemde regio met zijn prachtige groene natuur, grote bosgebied en de boutique levensstijl. Als u op zoek bent naar een onroerend goed midden in de natuur, dan zijn de Bursa huizen een goede keuze voor u!

Bursa huizen te koop bevinden zich op 2,4 km van het Atatürk stedelijk bos, 11,8 km naar het stadscentrum, 18 km naar Bursa Busterminal, 24 km naar de veerboothalte, 28 km naar Mudanya centrum en 60 km naar de luchthaven van Bursa Yenişehir. Bovendien situeren de moderne huizen zich op wandelafstand van de dagelijkse voorzieningen zoals winkels, cafés, moskeeën en picknick plaatsen.

Het goed ontworpen residentieel complex telt 3263 m² aan bebouwing en 1050 m² aan landschapsruimte. Het complex is uitgerust met een scala aan faciliteiten zoals een zwembad, een goed ontworpen tuin, parkeerplaats en een  7/24u beveilgingssyteem met  bewakingscamera.

Er zijn 2 types woningen te koop in dit complex

4 slaapkamer duplex woningen met tuin zijn 300 m² groot met een woonkamer, aparte keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 2 balkons. (De inrichting van de duplexen is nog niet gedaan. Er is een mogelijkheid om zelf te ontwerpen.) (Sommige duplexen hebben een minibar).

4 slaapkamer vrijstaande villa's zijn 300 m² groot met een woonkamer, separate keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 2 balkons. (De inrichting van de villa's is nog niet gedaan. Er is een mogelijkheid om zelf te ontwerpen.) (Sommige villa's hebben een minibar.)

De huizen zijn ontworpen met hoogwaardige apparatuur zoals binnen en 150-200 m² buitenterreinen, kelderruimte, wasruimte en kleedkamer. U zult van een luxueuze levensstijl kunnen genieten temidden van de groene natuur.

Algemene Kenmerken van Stad- & Boszicht Deluxe Huizen met Tuin in Bursa

Villas / Bursa / Nilufer

ZwembadIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 178.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Semi-Vrijstaande Huizen met Boszicht in Bursa MudanyaSemi-Vrijstaande Huizen met Boszicht in Bursa Mudanya167.200 €4+1 trp, 5+1 trpMudanya / BursaCentraal gelegen vrijstaande triplex villa in Nilufer, BursaCentraal gelegen vrijstaande triplex villa in Nilufer, Bursa167.200 €5+1 trplxNilufer / BursaModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer BursaModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa234.100 €5+1Nilufer / BursaHuizen met Ruim Privaat Zwembad in Mudanya BursaHuizen met Ruim Privaat Zwembad in Mudanya Bursa293.400 €4+1, 5+1Mudanya / Bursa