Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Studentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya

Studentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / CentrumStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Interieur Foto-1Studentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya, Interieur Foto-2
40.300 € % 15
Prijs 34.100 €
 • Algemeen Details
 • Studio
 • ZONDER COMISSIE
 • Sakarya / Centrum
 • 45 m²
 • 1+0
 • 1
 • 09/2021
 • 10 km
 • 39 km
 • 100 km
Immo nr. RYX-0002

CAMPAGNE DETAILS

Studentenappartementen met een hoog investeringsrendement in Sakarya bieden een korting van 15% voor klanten van Antalya Homes ®. De details van de campagne zijn als volgt:

• De verkoopprijs voor een enkele eenheid is nu 330.000 TL in plaats van 390.000 TL.

Opmerking: deze campagne is alleen beschikbaar voor beperkte eenheden en voor contante betalingen.

Als u deze geweldige investeringsmogelijkheid niet wilt missen, bel ons dan vandaag nog!

Geldig tot 30.04.2021 03:11:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 redenen om te kopen

• Naast de universiteit met 100.000 studenten
• Huurinkomstengarantie
• Rendement op investering vanaf 8 jaar

UNIVA-studentenhuizen met winstgevende investeringsmogelijkheid in Sakarya

Studentenhuizen te koop bevinden zich in Sakarya, een van de ontwikkelingssteden van de Marmara-regio. Sakarya University heeft elk jaar 100.000 studenten, maar er is een huisvestingsprobleem voor studenten in Sakarya. Dus UNIVA biedt een nieuw huisvestingsproject aan, een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar een winstgevende investeringsmogelijkheid. Het project biedt een dynamische investeringsmethode die grote opbrengsten biedt met kleine investeringen. Studentenhuizen te koop in Sakarya liggen op 300 m van Sakarya University, 500 m van Hospital, 2 km van Sapanca Lake, 2 km van Arteria Shopping Centre, 8 km van Sakarya Bus Station, 10 km van het stadscentrum, 28 km van Kartepe, en 100 km van de luchthaven Sabiha Gökçen.

Het UNIVA Student House-project is gericht op de steden die vanwege huisvesting, sociale voorzieningen en fysieke omstandigheden beperkte kansen hebben voor studenten. Het project is een slaapzaal voor studenten en heeft een management dat het hele bedrijf zelf regelt, zoals het vinden van huurders, contributie en onderhoud en reparatie. De belangrijkste voordelen van dit nieuwe investeringsmodel zijn;

Minimaal 8% (tot 12%) huurinkomstengarantie gedurende 5 jaar
• Rendement op investering in 8 jaar (in traditionele investeringsmogelijkheden kan dit 16-25 jaar duren)
• Geschikt voor het verkrijgen van Turks staatsburgerschap

In dit studentenhuisproject zijn er 10 blokken bestaande uit 808 appartementen met een capaciteit van 2.424 bedden op een terrein van 58.336 m². Het project bestaat uit een bibliotheek, wifi, opslagruimtes, studeerkamers, kopieercentra, schoonmaakdiensten, wasruimte, gezondheidsdiensten, receptie, bioscoop, hobbykamers, tv- en speelkamers, muziek- en kunstkamers, overdekt zwembad, fitnessruimte, sportruimtes, eetzaal, café, markt, winkelgebieden, kapper en moskee. De slaapzaal biedt ook woonruimtes voor gezinnen van de studenten die ook korte bezoeken.

De volledig gemeubileerde woningen hebben een slaapkamer en een badkamer. Keukens en woonkamers zijn gemeenschappelijke ruimtes voor elk van de 2 studio's, met voldoende ruimte voor 3 studenten om comfortabel te wonen.

Let op: De studentenhuisvesting is alleen geschikt voor investeringsdoeleinden. De eigenaar heeft de eigendomsakte, maar geen recht om de slaapzalen te betrekken. UNIVA Student House verzorgt alle onderhouds-, reparatie-, facilitaire zaken, contributie- en huurderzoekprocessen.

Algemene Kenmerken van Studentenhuizen met huurinkomstengarantie in Sakarya

Appartement / Sakarya / Centrum

LiftZwembadConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24TennisbaanTV SatellietDoucheMeubelenBalkon
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

40.300 €% 15  Prijs 34.100 €*Prijs update op 15.04.2021 11:05:05

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties