Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Studentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli

Studentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / CentrumStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Interieur Foto-1Studentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Interieur Foto-2Studentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Interieur Foto-3Studentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Interieur Foto-4Studentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Vloer Plannen-1Studentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli, Vloer Plannen-2
50.700 € % 21
Prijs 40.300 €
 • Algemeen Details
 • Studio
 • ZONDER COMISSIE
 • Kocaeli / Centrum
 • 60 m²
 • 1+0
 • 1
 • 02/2022
 • 5
 • In opbouw
 • 9 km
 • 63 km
Immo nr. KCO-0008

CAMPAGNE DETAILS

Het studentenhuisproject biedt studentenhuizenn met 20% korting aan klanten van Antalya Homes. Het detail van de verlaagde prijs is als volgt:

• De verkoopprijs van een studentenhuizen daalde van 490.000 TL naar 390.000 TL.

Let op: De campagne is alleen geldig voor contante betaling en beperkt door de voorraden.

Deze mogelijkheid vind je niet bij de andere makelaars, bel ons vandaag nog om te profiteren van de gereduceerde prijs!

Geldig tot 30.04.2021 09:00:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 redenen om te kopen

• Direct naast de universiteit met een enorme campus van 6,5 miljoen m²
• Minimaal 65% waardestijging tot oplevering
• Geschikt voor het verkrijgen van het Turkse staatsburgerschap

Studentenhuizen met een hoog investeringsrendement naast de campus in Kocaeli

Studentenhuizen te koop in Kocaeli bevinden zich naast de Kocaeli University. Kocaeli is een van de meest geprefereerde provincies van studenten om te studeren, vanwege de nabijheid van de steden Istanbul en Marmara en geweldige educatieve mogelijkheden. Het project genaamd UNIVA, geleverd door een bekend milieuvriendelijk merk, is erg gewild en ligt in een zeer aantrekkelijke omgeving, op korte loopafstand van de universiteit en op slechts 9 km van het stadscentrum, 10 km van Kocaeli Bus Station, 63 km van de luchthaven Sabiha Gökçen en 85 km van Istanbul.

Meer dan 81.000 studenten zetten hun opleiding voort aan Kocaeli University, en ongeveer 52% van deze bevolking heeft een probleem met huisvesting. De huidige huisvestingsmogelijkheden zijn niet in staat fysieke condities te bieden voor nuttige en moderne woonruimtes van de groeiende studentenpopulatie. UNIVA streeft ernaar de kwaliteit van leven van de studenten te verhogen door aantrekkelijke plaatsen te voorzien van hoognodige sociale gebieden, ondersteund door geavanceerde technologie terwijl ze wonen en studeren, en tegelijkertijd maximale winst te bieden aan investeerders.

De investeringsvoordelen van dit waardevolle project zijn:

• Hoog rendement tot 12% in gemiddeld 8 jaar (het is een periode van 25 jaar in regulier onroerend goed)
• Minimaal 8% huurinkomstengarantie wat 3 keer winstgevender is dan andere opties
• Geschikt voor het verkrijgen van het Turkse staatsburgerschap

Volgens het UNESCO-rapport is Turkije het tweede land bij uitstek voor het onderwijs aan buitenlandse studenten. UNIVA trekt ook al de aandacht van wereldberoemde studentenverenigingen. Gezien de grote vraag van zowel binnen- als buitenlanders, zal dit project een nieuw investeringsmodel op de markt zijn en zal het grote winst kunnen maken, zelfs voor investeerders met kleine besparingen.

Het studentenhuisproject werd gebouwd op een terrein van 26.305 m². Het heeft het management dat het hele bedrijf runt, zoals het vinden van huurders, contributie en onderhoud en reparatie. Bovendien heeft het project een receptie, gezondheidscentrum, studeerkamers, bibliotheek, kopieercentrum, openluchtsportruimtes, gymzaal, muziek- en kunstkamers, was- en strijkruimte, stomerij, PlayStation-kamers, hobbykamers, bioscoop- en tv-kamer , eetzaal-café, rustruimtes, kapper, opslagruimtes en supermarkten. Dit project met verschillende sociale ruimtes is zeer aantrekkelijk voor universiteitsstudenten en gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele, georganiseerde en veilige plek voor hun kinderen. Meer in detail biedt Univa studieruimtes die zijn ontworpen volgens de afdelingen van de universiteiten in de regio, om bij te dragen aan het productieve werk van studenten. Ook biedt het project accommodatie op korte termijn voor gezinnen van studenten.

De totale capaciteit van het bed in het project, dat in totaal 262 units omvat, is 786. In dit project is elke unit gepland als een studio-huizen. Deze studio's zijn ingericht als een gedeelde ruimte met 3 bedden voor 3 studenten met een badkamer. Alle huizen worden volledig gemeubileerd opgeleverd.

Soorten Studentenhuizen

Studentenhuizen zijn 60 m² met een slaapkamer en een badkamer. (Keukens en woonkamers zijn gemeenschappelijke ruimtes voor elk van de 2 huizen.)

Let op: project UNIVA Student House is alleen geschikt voor investeringsdoeleinden. De persoon heeft niet het recht om erin te gaan wonen. Ze kunnen worden verhuurd aan de studenten.

Algemene Kenmerken van Studentenhuizen naast de Universiteit van Kocaeli

Appartement / Kocaeli / Centrum

LiftIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTV SatellietDoucheMeubelenOpen plan keuken
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

50.700 €% 21  Prijs 40.300 €*Prijs update op 15.04.2021 11:18:42

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxueus Ontwerp Flats midden in de natuur in KocaeliLuxueus Ontwerp Flats midden in de natuur in Kocaeli43.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Basiskele / KocaeliLuxe appartementen verweven met de natuur in KocaeliLuxe appartementen verweven met de natuur in Kocaeli45.600 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1Basiskele / KocaeliGoed gelegen luxe woning in Kartepe KocaeliGoed gelegen luxe woning in Kartepe Kocaeli58.300 €1+1, 2+1, 3+1Kartepe / KocaeliOnroerend goed in een complex met rijke faciliteiten in KocaeliOnroerend goed in een complex met rijke faciliteiten in Kocaeli60.000 €1+1 dp, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1 dpBasiskele / Kocaeli