Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Tekce Overseas SA Nieuw Lid van de Turkse en Spaanse Kamer van Koophandel

8.8.2018

Tekce Overseas SA Nieuw Lid van de Turkse en Spaanse Kamer van KoophandelTekçe Overseas SA, het zusterbedrijf van Antalya Homes Emlak AŞ, is vanaf heden lid van de Turkse en Spaanse Kamer van Koophandel (Cámara de Comercio Hispano - Turca). Lid zijn van de internationale associatie is een belangrijke factor voor onze overzeese bedrijfsvoering.

Spanje is één van de grootste markten in de wereld voor buitenlandse vastgoed verkoop. Tekce Overseas SA is opgericht in Spanje om internationale activiteiten te starten onder leiding van Bayram Tekçe en Özkan Tekçe, met hun eerste merk Spain Homes.

Opgericht in November 2017, Tekçe Overseas SA zal de welvaart van het bedrijf naar het hoogste niveau brengen met veel ervaring en kennis op de vastgoedmarkt. Ons bedrijf verleent wereldwijd diensten, en dit dient ook in Spanje nummer één te zijn. Spain Homes biedt service aan in 10 talen zoals Spaans, Engels, Zweeds, Nederlands, Arabisch, Perzisch, Frans, Russisch, Duits en Turks.

Tekce Overseas SA staat haar klanten nabij gedurende het hele proces - vanaf het moment dat ze beginnen te dromen van hun droomhuis, totdat ze hun daadwerkelijke eigendomstitel verkrijgen. Het doel is om er een zo aangenaam mogelijke reis van te maken. We geloven dat we met ons bedrijf een grote waarde toevoegen aan het leven van mensen, waar we een passie voor hebben. We zijn trots om het 100% geluk van onze klanten te zien toen we hen de eerste keer ontmoetten met hun droomhuis.

Immo Nieuws16.2.2019
Een Russische vrouwelijke kandidate in de running voor het Burgemeesterschap in Alanya
31.1.2019
Ontvangst Turkse Staatsburgerschap 30 dagen via Investering
15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!