Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

TEKCE Academy is Geboren!

1.10.2019

Tekce Academy logoAntalya Homes Emlak A.Ş.'s belangrijkste doel is de constante ontwikkeling van haar mensen. We geproberen steeds om kansen te creëeren tot persoonlijke verbetering en zelf-ontwikkeling, zodat deze personen in staat zullen zijn om succesvol te worden, zowel op professioneel vlak als op persoonlijke niveau. Het resultaat is de geboorte van TEKCE Academy en het eerste trainingsprogramma vond reeds plaats op 1 oktober 2019.

De nieuwe medewerkers doorlopen een 6-weeks trainingsprogramma dat wordt gegeven en begeleid door een ervaren instructeur, de heer Levent Bektas, die de manager is van Tekce Academy.

De eerste trainingssessie ging van start op 1 oktober 2019 met 20 cursisten tot nu toe. De heer Levent zorgt ervoor dat de trainingsprogramma's de essentiële kennis leveren die een nieuwe medewerker nodig heeft om een succesvolle makelaar te worden. Tevens zorgt hij ervoor dat de training hen de kennis biedt om de materie beter te begrijpen en het werk op een professionelere en meer georganiseerde manier uit te voeren.

Wat kunt u Verwachten van het TEKCE Academy Zes-Wekelijks Programma?

1e afgestudeerden van Tekce Academy

We onderscheiden ons door ons uniek karakter en bieden daarom een zeer professioneel trainingsprogramma aan. Om een geslaagde training te garanderen, wordt de opleidingen gegeven door ons ervaren team dat zich samen met de nieuwe medewerkers inspant om de leerstof van A tot Z onder de knie te krijgen en op deze manier de professionaliteit van de toekomstige agent te bewerkstelligen. Als gevolg hiervan kunnen de nieuwe agenten hun toekomstige klanten met een uitmuntende en hoge standaard van dienst zijn.

Dit intensieve zes weken durende trainingsprogramma biedt volledige kennis aangaande de regels en wetgeving op het gebied van vastgoed, over de in overweging te nemen cruciale punten en de steeds te respecteren ethische code die altijd worden nageleefd.

Bovendien biedt de Academy echte case studies om onze nieuwe agenten te helpen de belangrijkste & meest essentiële trucs te leren beheersen om alzo uit te blinken in hun job. Doelstelling aan het einde van deze opleiding is dat de agenten in staat zullen zijn een uitstekende service aan onze klanten te leveren.

Wat is er speciaal aan het Tekce Academy Training Programma?

Wat het trainingsprogramma zo effectief maakt, is het feit dat het reële werkervaring biedt en dat het de cursisten in staat stelt om te zien hoe een verkoop wordt gerealiseerd. Op deze manier voelen ze zich snel een volwaardig lid van het team en nemen ze actief deel aan de taken gerelateerd aan hun nieuwe werkomgeving. Het management van Antalya Homes Emlak A.Ş. is zich ervan bewust dat door het verstrekken van een degelijke, behulpzame en ondersteunende arbeidsvoorzieningen, het de nieuwe medewerkers zal motiveren hun best te doen en volwaardig te functioneren en dit in slechts zes (6) weken.

Wij, bij Antalya Homes Emlak, eisen geen ervaring of voorkennis op het gebied van vastgoed om deel uit te maken van ons team, zolang je maar gepassioneerd bent omtrent werken in vastgoed. We streven een zeer professioneel team na dat uitblinkt in hun werk en in dat ook jij in staat bent om deel uit te maken van het beste vastgoed bedrijf van Turkije.

Tekce Academy

Tekce Academy

Geïnteresseerd om Lid te worden van Antalya Homes Vastgoed Familie?

Zo ja, dan heb je al de eerste stap in je carrière gezet tot vooruitgang en ontwikkeling! Alles wat je nodig hebt, is een persoonlijkheid die erop gericht is om te willen leren, een passie voor vastgoed, de gelegenheid grijpen om te werken binnen een multinationale onderneming en de bereidheid om nieuwe ideeën snel op te nemen. Het enige wat u hoeft te doen, is gewoon onze "Werk met ons" pagina te bezoeken en op zoek te gaan naar uw toekomstige functie.

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP