Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Trabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp

Trabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Trabzon / ArakliTrabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Trabzon / Arakli - videoTrabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Trabzon / Arakli - videoTrabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Trabzon / Arakli - videoTrabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Trabzon / Arakli - videoTrabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Trabzon / Arakli - videoTrabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Trabzon / Arakli - videoTrabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Interieur Foto-1Trabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Interieur Foto-2Trabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Vloer Plannen-1Trabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp, Vloer Plannen-2
70.800 € % 23
Prijs vanaf 54.400 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Arakli
 • 223 m² - 370 m²
 • 3+1 ,4+1, 4+2, 5+2
 • 2, 3
 • 2, 3
 • 06/2018
 • 7
 • Instapklaar
 • 2 km
 • 300 m
 • 26 km
Immo nr. TRB-047

Trabzon Appartementen met Adembenemend Uitzicht op Zee

Luxe appartementen bevinden zich in Araklı, omgeven door een notentuin. Araklı, district van Trabzon, is een plaats weg van het stadslawaai maar dichtbij alle voorzieningen. Dit residentiële project biedt u een levensstijl die luxe en comfort garandeert. Gelegen in Araklı, is het woonproject specifiek gelegen om weg te zijn van de stadsstress. Zeezicht appartementen tegen een betaalbare prijs indien men huizen van een hoge kwaliteit in Trabzon wil kopen. Dit is een onmisbare kans om eersteklas onroerend goed te kopen. Het biedt u een leven van privileges in een rustige regio.

Veel sociale voorzieningen zoals de moskee, apotheek, ziekenhuis, bank, school, bakker, supermarkt, lokale markten, winkels, parken en bushaltes liggen op wandelafstand.

Luxe Trabzon appartementen te koop liggen op 30 km van het winkelcentrum Forum, op 22 km van het winkelcentrum Cevahir, op 26 km van de internationale luchthaven van Trabzon, op 2 km van het centrum van Araklı, op 300 m van het strand, op 39 km weg van het centrum van Trabzon, 44 km van het centrum van Rize, 128 km van het Ayderplateau, 61 km van de Uzungöl, 80 km van de grot van Cal en 71 km van het Hidirnebiplateau.

Luxe woongebouw bestaat uit 7 blokken met in totaal 50 luxe appartementen. Er zijn veel sociale voorzieningen in dit gebouw, zoals een barbecue, een generator, een overdekte parkeerplaats, een fitnesscentrum op het dak met uitzicht op zee, een sauna, een lift, een conciërge en een 24/7 bewakingscamera.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen te koop

3 slaapkamer tuin duplex appartementen zijn 227 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een toilet beneden, 3 slaapkamers, een badkamer, een ensuite badkamer en 2 balkons op de bovenverdieping. Deze appartementen met 3 slaapkamers hebben een privétuin van 75 m².

4 slaapkamer tuin duplex appartementen zijn 223 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een slaapkamer, een toilet beneden, 3 slaapkamers, een badkamer, een ensuite badkamer en een balkon op de bovenverdieping. Deze appartementen met 4 slaapkamers hebben een privétuin van 103 m².

4 slaapkamer penthouse duplex appartement is 350 m² met 2 woonkamers, een aparte keuken, een toilet, 3 badkamers en 2 balkons.

5 slaapkamer penthouse duplex appartement is 370 m² met 2 woonkamers, een aparte keuken, een toilet, 3 badkamers en 2 balkons.

Alle luxe Trabzon appartementen te koop hebben warmte- en geluidsisolatie, glasvezelkabelnetwerk, centrale verwarming en een TV-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Trabzon Appartementen met Architectonisch Ontwerp

Appartement / Trabzon / Arakli

SaunaLiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Sleutelklaar Vastgoed in Trabzon Turkije Dichtbij ZeeSleutelklaar Vastgoed in Trabzon Turkije Dichtbij Zee54.000 €3+1, 4+1Akcaabat / TrabzonSpectaculaire Zeezicht Appartementen in TrabzonSpectaculaire Zeezicht Appartementen in Trabzon52.000 €3+1, 4+1Centrum / TrabzonRuime Appartementen in Trabzon met Dubbele LiftRuime Appartementen in Trabzon met Dubbele Lift55.400 €3+1Yalincak / TrabzonTrabzon Vastgoed met Rijke Sociale VoorzieningenTrabzon Vastgoed met Rijke Sociale Voorzieningen56.700 €3+1Akcaabat / Trabzon