Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website

24.9.2018

Trabzon Homes is een merknaam van Antalya Homes Emlak A.Ş. Antalya Homes en heeft veel succesvolle verkopen in Trabzon verricht veelal aan investeerders uit de Golfstaten. Nu dragen we de kwaliteit, professionaliteit en kennis van Antalya Homes over op het merk met naam Trabzon Homes. Trabzon Homes is gerealiseerd op 14.02.2017 met als doel om een lokale expert in vastgoed te worden van Trabzon. Vanaf heden kunt u de website van Trabzon Homes bereiken op www.trabzonhomes.com.

De website van Trabzon Homes biedt een Engelse en Arabische versie. Onze website is ontworpen als een gebruiksvriendelijke assistent met als doel uw droomhuis in Trabzon te vinden. Het heeft een breed scala in aanbod, van appartementen tot commercieel vastgoed ondersteund met hoge resolutie foto's en gedetailleerde informatie over de portfolio's. De website van Trabzon Homes biedt tevens opties om vastgoed te bekeiken in USD, Turkse Lira en Euro. Dankzij onze geavanceerde filters op eigenschappen, tags en locatie, kunt u elke woning vinden op basis van uw wensen en keuzes.

Gebruikers kunnen hun zoekopdracht filteren op prijs, aantal slaapkamers, badkamers en/of verwarming en deze wensen kunnen op elk moment worden opgeslagen. Onze website is geschikt om een account te creëeren en alle panden te bekijken die u een laatste keer heeft bezocht. Als u het reminder alarm systeem gaat gebruiken na account aanmelding, kunt u informatie verkrijgen wanneer de prijs van de favoriete eigenschap daalt of stijgt. Dankzij e-mail- en sms-instellingen blijft u op de hoogte van aanbiedingen van geweldige aanbiedingen d.m.v. nieuwsbrieven. Gebruikers kunnen persoonlijke lijsten met wensen inregelen via de website.

Met de geavanceerde functies en persoonlijke ervaring kunt u eenvoudig en snel uw droomhuis zoeken die te koop staan in Trabzon. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie via Facebook-, Twitter-, Google Plus- en YouTubeplatforms.

Trabzon Homes website

Immo Nieuws15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
24.9.2018
Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website
19.9.2018
Vereenvoudigde regelgeving op weg naar Turks staatsburgerschap
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!