Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon

Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / AkcaabatTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoTriplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-1Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-2Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-3Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-4Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-5Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-6Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-7Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-8Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-9Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-10Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-11Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-12Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-13Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-14Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-15Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-16Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-17Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-18Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-19Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-20Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-21
Prijs 191.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Akcaabat
 • 350 m²
 • 4+1 trp
 • 4
 • 1
 • 2015
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 23 km
 • 700 mt
 • 26 km
Immo nr. TRB-127

Top 3 redenen om te kopen

• Prachtig uitzicht en de schoonste lucht van Trabzon
• Vreedzaam en kalm leven op een centrale locatie
• Boutique-levensstijl verweven met het bos

Centraal gelegen triplex villa, 700 meter van de zee in Akçaabat Trabzon

De villa te koop in Trabzon is gelegen in de regio Akçaabat. De regio is vooral bekend om zijn mooie uitzichten, zijn rustige en vredige levensstijl en de nabijheid van het groen. In Akçaabat vindt u alle dagelijkse en sociale voorzieningen die u nodig heeft zonder afbreuk te doen aan de natuur.

De te koop staande villa in Trabzon ligt op een centrale locatie nabij alle dagelijkse voorzieningen die u nodig heeft zoals markten, openbare bazaar, scholen, ziekenhuizen, banken, restaurants en cafés. Triplex-villa te koop ligt op 700 meter van het strand, 2 km naar het centrum van Akçaabat, 7 km naar de markt van de metro, 9 km naar het sportcentrum Söğütlü, 23 km naar het winkelcentrum Forum Trabzon, 25 km naar de technische universiteit van Karadeniz en 26 km naar Trabzon Internationaal vliegveld.

De te koop staande villa met zeezicht is gelegen in een complex met privétuinen en privéparkeerplaatsen. Elke villa in het complex heeft zijn afstandsbediening voor deuringangen.

Type villa

Villa met 4 slaapkamers heeft een woonkamer, een aparte keuken, 3 badkamers, een en-suite badkamer, een kleedkamer, een balkon en een terras.

De villa te koop heeft luxe voorzieningen zoals stalen deur, laminaat en keramische vloeren, centrale verwarming, barbecue, keukenapparatuur, douche en privé beveiligingssysteem.

Algemene Kenmerken van Triplex Villa verweven met de natuur in Akçaabat Trabzon

Villas / Trabzon / Akcaabat

In een complexParkeerplaatsTuinKleedkamerDoucheBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (500-1.000 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 191.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne villa's op 500 meter van het strand in TrabzonModerne villa's op 500 meter van het strand in Trabzon158.300 €5+1Arakli / TrabzonVrijstaande Stenen Villa's in TrabzonVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon203.100 €4+1Ortahisar / TrabzonZee en natuurzicht Trabzon-huizen met privétuinenZee en natuurzicht Trabzon-huizen met privétuinen234.900 €5+1 dp, 8+2 trpOrtahisar / TrabzonRuime villa's met privétuin en zwembad in TrabzonRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon298.500 €4+2 trpArakli / Trabzon