Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Kemer Appartementen

Kemer Appartementen, Kemer / CentrumKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Kemer / Centrum - videoKemer Appartementen, Interieur Foto-1Kemer Appartementen, Interieur Foto-2Kemer Appartementen, Interieur Foto-3Kemer Appartementen, Interieur Foto-4Kemer Appartementen, Interieur Foto-5Kemer Appartementen, Interieur Foto-6Kemer Appartementen, Interieur Foto-7Kemer Appartementen, Vloer Plannen-1Kemer Appartementen, Vloer Plannen-2Kemer Appartementen, Vloer Plannen-3
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Kemer / Centrum
 • 70 m²
 • 2+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 2009
 • 3
 • Sleutelklaar
 • 100 m
 • 800 m
Immo nr. KMR-008

Kemer Appartementen zijn centraal gelegen in Kemer met uitzicht op het Taurus gebergte. Gezamenlijke faciliteiten van het complex zijn 2 zwembaden op een totaal van 140 m2 met kinderbad, een buiten jacuzzi voor 8 personen, gezamenlijke barbecue en een exotische tuin faciliteit met verlichting, palm bomen, bourgenvilleas, hibiscus bomen enz.

Er is vloerverwarming in elke kamer in alle appartementen. Kemer Appartementen bestaat uit 6 gebouwen, verdeeld in 3 verschillende types appartementen.

Type I Appartementen (Blok A)
Er zijn 6 appartementen in dit gebouw, alle met 2 verdiepingen en met grote terrassen. De begane grond bestaat uit een gecombineerde woonkamer / keuken met een deur naar een groot terras. Mooie keuken met tafel top in graniet of marmer. De 1e verdieping bestaat uit een badkamer met kasten, granieten tafel, wand-geschorst toilet en een douchecabine met een glazen deur. Verder zijn er 2 grote slaapkamers, waarvan een, een deur heeft naar het terras.

Type II Appartementen (B Block)
Dit gebouw bestaat uit 4 appartementen met 4 slaapkamers, allen in 2 niveaus. De appartementen bestaan uit een gecombineerde woonkamer / keuken en een badkamer met douchecabine en een glazen deur, en 1 slaapkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een grote badkamer met een douchecabine en een spa.

Type III Appartementen (C, D, E en F Blocks)
De 4 gebouwen bestaan uit 2 appartementen met 2 slaapkamers en 2 appartementen met 4 slaapkamers. 2-slaapkamer appartement bestaat uit een gecombineerde woonkamer / keuken, een badkamer met een kabinet douche en 2 slaapkamers. 4-kamer appartement bestaat uit een gecombineerde woonkamer / keuken en een badkamer met douchecabine en een glazen deur en 1 slaapkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een grote badkamer met een douchecabine en een spa.

Vul de contactformulier in voor meer informatie of bel +90 242 324 54 94.

Algemene Kenmerken van Kemer Appartementen

ZwembadIn een complexTuinDoucheBarbequeBalkonOpen plan keukenStrand (500-1.000 m.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Kemer AppartementenKemer Appartementen
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Duplex Appartement in Kemer bij Prachtige LocatieDuplex Appartement in Kemer bij Prachtige Locatie49.900 €2+1dpArslanbucak / KemerElegante Appartementen in Kemer met Luxe FaciliteitenElegante Appartementen in Kemer met Luxe Faciliteiten51.000 €2+1Camyuva / KemerGezellige Appartementen aan de een Toplocatie van KemerGezellige Appartementen aan de een Toplocatie van Kemer55.000 €1+1, 2+1 dpArslanbucak / KemerVerrukkelijk Berg Uitzicht Appartementen in ArslanbucakVerrukkelijk Berg Uitzicht Appartementen in Arslanbucak55.000 €1+1, 1+1dpArslanbucak / Kemer