Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vastgoed Prijzen in Bursa

Iedereen die geïnteresseerd is in een Turkse vastgoed investering, zal blij zijn om te horen dat de onroerend goed prijzen in Bursa verrassend betaalbaar zijn. Hoewel de regio dichtbij de bruisende stad Istanbul ligt, de duurste plek om te wonen in Turkije, zijn het door het laat op gang komen van de modernisering van de vastgoedmarkt in Bursa de prijzen relatief laag gebleven en biedt het de toekomstige kopers veel potentieel voor kapitaalwaardering.

Vastgoed Prijzen in Bursa

Over de Vastgoedmarkt van Bursa

Bursa is uit het niets en als een van de minst besproken regio's opgeklommen tot de derde meest populaire plaats bij buitenlanders die een woning aanschaffen in Turkije. De vele redenen voor deze populariteit lijken ook de basis te gaan vormen voor de nog te verwachten groei van de vastgoedmarkt in de komende decennia. Ze omvatten de lucratieve wisselkoers waarvan buitenlanders profiteren bij de omzet van hun valuta in Turkse lira en de lage prijzen per vierkante meter van nieuwbouw, off-plan project ontwikkelingen van villa's en appartementen in Bursa. De regeling dat men het Turkse staatsburgerschap kan bekomen door te investeren, heeft inmiddels ook zijn waarde bewezen, Beleggers verkrijgen het recht om te wonen en werken in Turkije na een investering van slechts 250.000 USD in de Turkse onroerendgoed markt.

Als economisch centrum bezit de regio een bepaalde waarde voor mensen die er willen wonen en werken, maar dit is niet het belangrijkste verkoopsargument. Het hele jaar door is het een toeristische bestemming en er is dan ook veel te zien en te doen in de omgeving, gaande van skiën op de Uludağberg in de winter tot het verkennen van de UNESCO-werelderfgoedlocaties van de stad. De enorme diversiteit trekt bovendien veel buitenlandse vastgoedkopers aan, vooral personen uit het Midden-Oosten die veel overeenkomsten vinden in de cultuur, het voedsel en de geschiedenis.

De wijken Osmangazi en Demirtaş vormen de koplopers op het gebied van verkochte huizen; veel kopers worden aangetrokken door het meer en het uitzicht op het groene landschap. Het zijn populaire oorden voor kopers die een vakantiehuis willen om ergens de zomer door te brengen, met een natuurlijk tempo van leven wat de perfecte manier is om te ontspannen en te ontstressen.

Hoeveel Kosten de Woningen in Bursa?

De lijst met verkochte eigendommen in Bursa

Een belangrijke factor die de woningprijzen in Bursa beïnvloedt, is uiteraard de locatie. In de wijken dichter bij het stadscentrum moet men een hogere prijs per vierkante meter betalen. Budgetkopers doen er daarom goed aan om te kijken naar de regio's Mudanya, Nilufer en Osmangazi.

Daarentegen zijn kopers van luxe woningen dol op het aanbod van duurdere eigendommen en kopen vaak penthouse-appartementen en grote villa's met privé-zwembaden en mooi aangelegde tuinen.

Hoe te kopen in Bursa?

Als u geïnteresseerd bent in de woningprijs index en de vastgoedmarkt in Bursa, neem dan vandaag nog contact met ons op. Als toonaangevende internationale makelaar hebben we duizenden mensen geholpen bij de aankoop van appartementen en villa's in diverse regio's doorheen Turkije. Bekijk tevens onze portfolio die aangeeft welke huizen er in Bursa momenteel te koop zijn.

Elke lijst toont plattegronden indien van voorhanden, foto's, woning- en locatiegegevens. Gebruik de toets voor meer details en informatie of bel ons voor meer gegevens over de woning. Als alternatief, indien u reeds in de regio bent of van plan bent om daarheen te reizen, contacteer dan onze commerciële vertegenwoordiger om een ​​datum en tijd af te spreken voor het bekijken van vastgoed in Bursa.


Bezoek ons Kantoor in Nilüfer, Bursa

Ons kantoor in Yomra, in de wijk Kaşüstü, biedt makkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het is gelegen aan de hoofdweg (Trabzon-Rize Staasweg) en u kunt gebruik maken van de volgende transportmethode om ons kantoor te bereiken:

Bussen: Stap op de 501, 601, 603 en stap af bij Adalet Sarayı halte. Het duurt slechts een paar minuten om ons kantoor te bereiken vanaf daar.

Metro: Stap op de 2. Treinlijn (West Lijn) en stap af bij de halte Nilüfer, vanaf daar is het 650 meter naar ons kantoor.

Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(6)12Maand(6)24Maand(0)36Maand(0)48Maand(0)60Maand(0)( %0 rente )

TypeAlle(46)Appartement(35)Villas(6)Land(0)Commerciële(5)

SlaapkamerAlle46Studio(1)1+1(2)2+1(11)3+1(16)4+1(13)5+1(13)6+(5)

PrijsklasseAlle(46)up to 50.000 €(10)50.000-75.000 €(9)75.000-100.000 €(9)100.000-150.000 €(4)150.000-200.000 €(4)200.000-300.000 €(5)300.000-500.000 €(3)1.000.000 €(2)

Toon Alleen Zeezicht Woningen

Stad, GebiedALLE BURSA(46)CENTRUM(3)GEMLIK(1)MUDANYA(15)NILUFER(17)ORHANGAZI(1)OSMANGAZI(9)

GA NAAR
TOP