Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus

Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / UskudarUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Istanbul / Uskudar - videoUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Interieur Foto-1Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Interieur Foto-2Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Interieur Foto-3Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Interieur Foto-4Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Interieur Foto-5Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Interieur Foto-6Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-1Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-2Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-3Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-4Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-5Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-6Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-7Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-8Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-9Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-10Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-11Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus, Vloer Plannen-12
Prijs vanaf 363.500 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Uskudar
 • 130 m² - 348 m²
 • 3+1, 4+1, 4+1 dp, 6+1 dp
 • 2, 3, 3, 6
 • 1, 1, 2, 4
 • 12/2021
 • Under konstruktion
 • 6 km
 • 4,5 km
 • 32 km
Immo nr. IST-512

Top 3 redenen om te kopen

• Prachtig uitzicht op de Bosporus en de stad
• Luxe wonen in een wooncomplex
• Op elite Çamlıca Hill

Prachtige Bosporus en Istanbul City View Real Estate op de historische Camlica Hill, Uskudar

Het luxe en ruime onroerend goed bevindt zich op de historische Çamlıca-heuvel in Uskudar. Uskudar is Istanbul op zijn meest authentieke manier. Van moskeeën tot markten en ziekenhuizen, alles wat je nodig hebt is dichtbij in Istanbul.

De appartementen in Uskudar, Istanbul bieden gemakkelijke toegang tot de Bosporus-brug, de Fatih Sultan Mehmet-brug en de Europese zijde dankzij de Euraziatunnel. De te koop staande appartementen bevinden zich op loopafstand van scholen, gezondheidscentra en dagelijkse voorzieningen. De appartementen liggen op 4,5 km van Uskudar Coast Walkway en Metrobus-halte, 5 km naar Altunizade en 15 Jule Martyrs 'Bridge, 6 km naar Bağdat Street en Marmaray Station, 7 km naar Maagdentoren, 8 km naar Eurasia Tunnel, 36 km naar Internationale luchthaven Sabiha Gokcen en 52 km naar de internationale luchthaven van Istanbul.

Scholen in de regio: Bilfen Schools, Çamlıca Bahçehir College, Acıbadem Doğa College, Marmara University, Özyeğin University, Doğuş University, Yeditepe University, Fatih Sultan Mehmet University en Üsküdar University.

Winkelcentra in de regio: winkelcentrum Capitol, winkelcentrum Emaar Square, winkelcentrum Meydan, winkelcentrum Buyaka, winkelcentrum Tepe Nautilus, winkelcentrum Akasya Acıbadem en Ikea.

Ziekenhuizen in de regio: Medicana Çamlıca Hospital, Medipol University Hospital, Çamlıca Erdem Hospital, Büyük Çamlıca Hospital, Başkent University Polyclinic, Karabekir Education and Research Hospital, Akademic Hospital, Afiyet Hospital, Private Unutmaz Health Centre, Private Ümran Health Centre.

Het wooncomplex is gebouwd op 14.315 m² land en is omgeven door natuur en historische gronden. Er zijn in totaal 7 blokken en 89 appartementen. Het complex heeft een gemeenschappelijk binnenzwembad, lift, generatoren, parkeergarage, 7/24 beveiliging, beveiligingscamera's, 7/24 servicepersoneel, een voetbalveld, een tennisbaan, een SPA, dames- en herensauna's, dames- en herenstoomruimtes , kleedkamers voor dames en heren, fitnesscentra voor dames en heren, een speelkamer, kinderspeeltuin, interactief voetbal, wandelpaden, conditie- en rustruimte, een sociale club, een cafetaria en is rolstoelvriendelijk.

Soorten appartementen

Appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet, een balkon en opslag. (Sommige appartementen hebben 2 toiletten.)

4 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet, een kantoor, opslag en een balkon.

Duplex appartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, 3 badkamers, 2 en-suite badkamers, een toilet, een balkon en 2 terrassen.

Duplex appartementen met 6 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, 3 badkamers, 2 en-suite badkamers, een toilet, een kantoor, 2 balkons, 2 terrassen en opslag.

De appartementen zijn voorzien van onder meer een stalen deur, smarthome-systemen, TV-satellietsystemen, keukenapparatuur, zonwering, aardgascombi, vloerverwarming.

Algemene Kenmerken van Uskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus

Appartement / Istanbul / Uskudar

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement363.500 €4+1 Appartement483.700 €6+1 Appartement1.229.300 €*Prijs update op 24.03.2021 17:40:32

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investeringsgrond te koop met uitzicht op het bos in Istanbul TurkijeInvesteringsgrond te koop met uitzicht op het bos in Istanbul Turkije348.400 €Beykoz / IstanbulIstanbul Appartementen Temidden van Natuur en GeschiedenisIstanbul Appartementen Temidden van Natuur en Geschiedenis335.100 €1+1, 1+1 dp, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1, 4+1 dp, 5+1 dp, 6+1 dp, 8+1 dpUskudar / IstanbulBosphorus View Flats in een luxe project in IstanbulBosphorus View Flats in een luxe project in Istanbul402.500 €2+1, 3+1Beykoz / IstanbulBosphorus Zicht Afgewerkte Appartementen in Istanbul SisliBosphorus Zicht Afgewerkte Appartementen in Istanbul Sisli416.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Sisli / Istanbul