Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee

Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / KepezVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Antalya / Kepez - videoVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Interieur Foto-1Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Interieur Foto-2Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Interieur Foto-3Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Interieur Foto-4Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Interieur Foto-5Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Interieur Foto-6Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Interieur Foto-7Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-1Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-2Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-3Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-4Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-5Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-6Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-7Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-8Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-9Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-10Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-11Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-12Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-13Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-14Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-15Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-16Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-17Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-18Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Bouw Fotos-19Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Vloer Plannen-1Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Vloer Plannen-2Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Vloer Plannen-3Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 69.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Kepez
 • 100 m² - 140 m²
 • 2+1, 3+1
 • 1
 • 1
 • 2022
 • 6
 • In Opbouw
 • 14
 • 13
Immo nr. AYT-1013

CAMPAGNE DETAILS

Afgeprijsde 2+1 en 3+1 onroerend goed met panoramisch uitzicht op zee bevinden zich in Kepez, Antalya. Het onroerend goed biedt als volgt een grote korting op contante betalingen:

• De verkoopprijs van het 2+1 onroerend goed is 65.500 €.
• De verkoopprijs van het 3+1 onroerend goed is 78.000 €.

De campagne is alleen voor klanten van Antalya Homes. Grijp de korting en bel ons voor een bezichtigingstour.

Geldig tot 30.11.2020 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 redenen om te kopen

• Panoramisch uitzicht op de stad

• Ruime leefruimtes met aparte keuken en en-suite badkamer

• 12 maanden afbetalingsplan

Goed gelegen onroerend goed in Kepez, Antalya met ruime woonruimtes

Appartementen in Antalya bevinden zich in de wijk Fevzi Çakmak, Kepez. Kepez biedt haar bewoners veel sociale voorzieningen en sociale kansen. De regio blijkt een gewilde regio te zijn met zijn landschappelijke schoonheden zoals uitzicht op zee en de bergen en stedelijke transformatieprojecten.

Onroerend goed in Antalya ligt op loopafstand van alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals openbare bazaar, markten, enz. En biedt een uitstekend uitzicht op zee en de stad. De appartementen van Kepez liggen op 1 km van het tramstation, 8 km naar het winkelcentrum MarkAntalya, 13 km naar de internationale luchthaven van Antalya en 14 km naar de zee.

Luxe wooncomplex bestaande uit 2 fasen met in totaal 10 blokken en 140 appartementen. Er zijn 5 blokken in elke fase. 1e fase wordt opgeleverd in mei 2022 en de 2e fase wordt opgeleverd in mei 2024. Het complex heeft veel voorzieningen zoals de goed ontworpen tuin, zwembad, kinderzwembad, kinderspeeltuin, zitjes, fitnessruimte, parkeerplaats , basketbalveld, lift, conciërge, 24/7 beveiligingscamerasysteem en beveiliging.

Soorten appartementen

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, aparte keuken, badkamer, toilet. (Sommige appartementen hebben een balkon.)

3 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, aparte keuken, badkamer, en-suite, toilet en een balkon.

Ruime appartementen in Kepez, Antalya hebben luxe binnenkenmerken zoals een stalen deur, een garderobe, airconditioning en centrale verwarming, TV-satellietsysteem, spot- en LED-verlichting, zonwering, zonne-energiesysteem en glasvezelinternetinfrastructuur.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Vastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee

Appartement / Antalya / Kepez

LiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement69.000 €3+1 Appartement82.000 €*Prijs update op 25.09.2020 16:18:02

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Elegante Appartementen 5 min Strand in Konyaalti AntalyaElegante Appartementen 5 min Strand in Konyaalti Antalya68.100 €2+1, 3+1Konyaalti / AntalyaInstapklare Moderne Appartementen in Konyaaltı AntalyaInstapklare Moderne Appartementen in Konyaaltı Antalya68.000 €1+1Konyaalti / AntalyaAppartementen in complex met rijke faciliteiten in AntalyaAppartementen in complex met rijke faciliteiten in Antalya69.000 €1+1, 3+1 dpKonyaalti / AntalyaKwaliteit appartementen met aparte keuken in AntalyaKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya69.000 €2+1, 3+1Kepez / Antalya