Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd

28.12.2020

Vastgoed koopgids: Istanbul is gepubliceerd in 6 talenDe Vastgoed Koopsgids: Istanbul is gepubliceerd door ITO (Istanbul Chamber of Commerce) met de hulp van GIGDER (Real Estate International Promotion Association) om buitenlandse kopers te helpen met al hun vragen over het kopen in Istanbul. De uitgebreide gids bevat informatieboekjes voor internationale investeerders in 6 verschillende talen: Engels, Arabisch, Frans, Chinees, Russisch en Perzisch.

Er zijn verschillende onderwerpen in de gids, zoals feiten over Turkije, het investeringsproces voor onroerend goed, de stapsgewijze handleiding voor de aankoop en investeringen, projectmogelijkheden in Turkije, internationale bankactiviteiten, sectoren en grote projecten met investeringsmogelijkheden. Door middel van investeringen is het mogelijk om het turks burgerschap te verkrijgen.

De voorzitter van Tekce Overseas, de heer Bayram Tekce, was als vice-president van GIGDER actief betrokken bij de productie van de gids en zijn inzicht bleek zeer nuttig. Hij verklaarde: “We zijn trots om te zeggen dat we (samen met het team van Santral) onze kennis hebben weerspiegeld in deze gids en dat we een resultaat hebben bereikt door de weg vrij te maken voor alle buitenlandse investeerders en Turkije. Ons team speelde een belangrijke rol bij de vertaling van deze gids. We streven ernaar alle kopers en investeerders te begeleiden met deze gids in het kopen en investeren te Turkije."

Stijging verkoop ondanks de pandemie

Er werd een online persconferentie gehouden om de gids te presenteren in een presentatie door de heer Mücahit Demirtaş, de vice-minister van Milieu en verstedelijking, de heer Şekib Avdagiç, de president van ITO, en de heer Ömer Faruk Akbal, de president van GİGDER. Tijdens de onlineconferentie benadrukte de vice-minister van Milieu en Verstedelijking, Mücahit Demirtaş, benadrukte het belang van de gids die deze nuttige informatie en feiten biedt die zowel buitenlanders als de lokale bevolking begeleidt. Hij vervolgde met te zeggen dat ondanks de COVID-19-situatie, de verkoop van onroerend goed is gestegen en dat de buitenlandse kopers meer interesse hebben getoond in deze sector, investeringsmogelijkheden en privileges om burgerschap te verkrijgen.

Ömer Faruk Akbal, de president van GIGDER, zei dat het ons doel is om de vastgoedsector te benadrukken met hoog investeringspotentieel in en de reputatie op te bouwen in Turkije. Vervolgens zei hij:

Vandaag de dag werden ongeveer 20 van de 100 verkopen van onroerend goed aan buitenlanders door onze leden gedaan. We maken een plan voor de komende tien jaar. We streven ernaar een van de top 5 vastgoedbeleggingsmarkten ter wereld te zijn, met een waarde van 400 miljard dollar, met betrouwbare en effectieve promotiestrategieën."

Vastgoed koopgids: Istanbul is gepubliceerd in 6 talen

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP