Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Veilig Immobilien kopen of lucht kopen?

25.11.2010

Iedereen droomt ervan, een huis in de zon zon, aan zee en het strand. Of een investering voor de toekomst. “Hoe veilig is het om immobilien kopen in Turkije?” Bij elk immo aankoop zijn er kleine risico’s, maar er zijn toch een aantal belangrijke dingen die U kunt doen om uw zuurverdiende spaarcentjes te beschermen.

Meerwaarde
Iedereen spreekt over toekomstige meerwaarde, in Turkije soms tot 25% per jaar. Is dat waar?
Het kan, maar niet altijd en niet in elk project.  Allereerst is locatie belangrijk. De opzet van het project is belangrijk (grootte, bouwkwaliteit, architectuur, etc… ). Hypothetische meerwaarde is mooi, maar U bent er alleen iets mee als U het ook daadwerkelijk terug kan verkopen.

Huuropbrengsten
Is het uw bedoeling om uw vakantie-investering te laten opbrengen, check dan de nazorg en verhuurservice van uw makelaar. Op uw eentje verhuren gaat U echt geen 8% rendement opleveren. De verhuur moet georganiseerd gebeuren.

Zijn er gegarandeerde huuropbrengsten; mooi, maar waar komen ze vandaan? Garandeert de bouwfirma deze inkomsten of de makelaar? Vooral belangrijk: Koopt u uw appartement (zonder de gegarandeerde huur, enkel aankoopprijs ), aan de juiste marktwaarde (gezien locatie, bouwkwaliteit,…) en niet erboven? Zoniet, betaalt u uiteindelijk uw eigen huuropbrengsten.

Off-plan Kopen
Off-plan kopen betekent nog altijd de beste prijs bekomen en de eerste keuze hebben. Er zijn een aantal documenten die u bij de bouwheer kan inkijken vooraleer u tekent:
• De tapu van de grond: Heeft de bouwfirma of de investeerder deze grond daadwerkelijk gekocht?
• De bouwvergunning (de toestemming van de gemeente, de zogenaamde 'Ruhsat')

Heeft uw bouwheer reeds afgewerkte projecten? Vraag om deze even te mogen zien. Elk bouwbedrijf heeft digitaal materiaal waarop u de bouw kan volgen en de kwaliteit van de werkwijze kan volgen.

Locatie
De locatie hangt uiteindelijk van uzelf af. Wat is uw bedoeling?

Bedoelt voor eigen vakantie? Hou dan enkel met uw eigen wensen rekening (rust, drukte, stad, mogelijke activiteiten en kwaliteit en grootte van het project)

Wilt u vooral verhuren?: Activiteiten en bezienswaardigheden zijn belangrijk en steeds: de verhuur service van uw makelaar of bouwheer.

Turkije is en blijft een van de mooiste landen qua natuur en historische bezienswaardigheden. Het is toeristisch gezien een van de 10 populairste vakantielanden ter wereld.

Minstens 320 dagen zon per jaar, vriendelijke, gastvrije mensen en een economie die groeit. Wat willen we nog meer?

Bayram Tekce
0090 242 3245494

Immo Nieuws28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
19.08.2020
Architecturale huisstijlen in Turkije
11.08.2020
Ontdek dat het eerste nummer van Turkish Realty is gepubliceerd!
27.07.2020
Beste plaatsen om een ​​vakantiehuis te kopen in de Middellandse Zee
16.07.2020
Het is het Juiste Moment om Vastgoed te Kopen in Turkije
14.07.2020
Nieuwe Voorkeuren op de Turkse Vastgoedmarkt na Covid-19
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP