Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen

Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / KadriyeVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / Kadriye - videoVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / Kadriye - videoVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / Kadriye - videoVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / Kadriye - videoVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / Kadriye - videoVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / Kadriye - videoVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / Kadriye - videoVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Belek / Kadriye - videoVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-1Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-2Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-3Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-4Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-5Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-6Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-7Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-8Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-9Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-10Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-11Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-12Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-13Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-14Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-15Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-16Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen, Interieur Foto-17
Prijs vanaf 220.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Belek / Kadriye
 • 200 m²
 • 3+1 trp
 • 3
 • 3
 • 2
 • In opbouw
 • 2.5 km
 • 4 km
 • 29 km
 • 500 mt
Immo nr. AYT-2131

Top 3 redenen om te kopen

• Dicht bij golfbanen
• Binnen een prestigieus complex en biedt huurgarantie
• Geschikt voor privé-leven

Villa's in een prestigieus complex in de buurt van golfbanen in Belek Kadriye

Villa's te koop zijn gelegen in Antalya's vakantie-, golf- en uitgaanscentrum Belek, Kadriye. Kadriye heeft golfbanen, beroemde hotels, een van de beroemdste uitgaanscentra van Antalya, een themapark genaamd The Land of Legends, en villa's liggen op loopafstand van de markt en bushalte. Villa's te koop in Belek liggen op 500 meter van de golfbanen, 2,5 km van het centrum van Kadriye en The Land of Legends, 3 km van het centrum van Belek, 4 km van het strand van Kadriye, 29 km van de internationale luchthaven van Antalya en 34 km naar het centrum van Antalya.

Villa's zijn gebouwd op 275 m² grond en hebben 200 m² bruikbare oppervlakte. Het wooncomplex omvat 24/7 bewaking, beveiligingscamera, parkeerplaatsen voor 2 auto's, een privézwembad, een olympisch gemeenschappelijk zwembad, een tennisbaan, een kinderspeeltuin en een goed onderhouden gemeenschappelijke tuin.

Villa's bestaan ​​uit 3 slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, 3 badkamers inclusief en-suite badkamer, 3 balkons en terrassen. Villa's te koop in Belek zijn ontworpen met stalen deuren, automatische zonwering, keukenapparatuur, airconditioners, centrale verwarming en een TV-satellietsysteem.

***Opmerking: villa's bieden een huurgarantie tijdens het zomerseizoen (mei-september).

Algemene Kenmerken van Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen

Villas / Belek / Kadriye

ZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 220.000 €*Prijs update op 28.05.2021 14:11:46

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Vrijstaande villa's te koop met privézwembaden in BelekVrijstaande villa's te koop met privézwembaden in Belek218.500 €4+1 dpKadriye / BelekTriplex Villa dicht bij de golfbanen in BelekTriplex Villa dicht bij de golfbanen in Belek198.000 €4+1 trpCentrum / BelekHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembadHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad230.000 €4+1 dpCentrum / BelekRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in BelekRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek235.000 €4+1 dpCentrum / Belek