Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya

Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / DosemealtiVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVilla's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-1Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-2Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-3Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-4Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-5Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-6Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-7Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-8Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-9Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya, Vloer Plannen-10
Prijs vanaf 200.700 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Dosemealti
 • 205 m²
 • 5+1 trp
 • 2
 • 3
 • 07/2021
 • 3
 • In opbouw
 • 17 km
 • 17 km
 • 28 km
Immo nr. AYT-2004

CAMPAGNE DETAILS

Kalme en vredige villa's hebben een geweldige campagne alleen voor klanten van Antalya Homes. De details van de campagne zijn als volgt:

• 30% aanbetaling - 12 maanden afbetaling

Bel ons vandaag nog en profiteer van deze tijdelijke aanbieding!

Geldig tot 31.03.2021 09:26:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 redenen om te kopen

• Dichtbij het stadscentrum en midden in de natuur
• Prive tuin en zwembad
• Hedendaagse architectuur

Eigentijds ontworpen villa's op 100 meter van het bos in Antalya

Villa's te koop zijn gelegen in Dösemealti, een mooie wijk verweven met de natuur in Antalya. Villa's met uitzicht op het bos liggen dicht bij sportclubs, oude steden, markten, openbare bazaars, bakkerijen, postkantoren en ziekenhuizen. De villa's in Antalya liggen op 1,3 km van de hoofdweg, 2,4 km naar de Orfe Paardrijclub, 17 km naar het strand, 17 km naar het winkelcentrum MarkAntalya en 28 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het villacomplex bestaande uit een een onder een kap villa van 3 verdiepingen en 8 geschakelde villa's heeft een terrein van 2.000 m². Het complex biedt privétuinen, privézwembaden, privéparkeerplaatsen en 24/7 beveiligingsdiensten voor bewoners.

Soorten villa's

De villa's met 5 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een toilet, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte, een fitnessruimte, 2 balkons en een tuinterras.

Luxueuze villa's te koop in Antalya hebben keukenapparatuur, airconditioning en aardgasinfrastructuursystemen, elektrische rolluiken, sauna, boiler, garderobe, stalen deur, tv-meubel en spotverlichting.

Algemene Kenmerken van Villa's met privézwembaden omgeven door de natuur in Antalya

Villas / Antalya / Dosemealti

ZwembadIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24AirconditioningRolgordijnenDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 200.700 €*Prijs update op 25.01.2021 10:02:56

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in AntalyaCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya200.000 €5+1 dpKepez / AntalyaDeluxe villa's dichtbij voorzieningen in Döşemealtı AntalyaDeluxe villa's dichtbij voorzieningen in Döşemealtı Antalya165.900 €4+1 dpDosemealti / AntalyaSuperieure VillaSuperieure Villa220.800 €6+1 dpDosemealti / AntalyaVerzorgd Huis Omgeven door Natuur in Antalya DosemealtiVerzorgd Huis Omgeven door Natuur in Antalya Dosemealti244.800 €7+2Dosemealti / Antalya